זיתים מוקרמים מפיכולין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל זיתים במרינדה זיתים. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 135 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך allspice, פלפל ורוד, עלי מפרץ טורקי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו ברווז עם זיתים ירוקים מפיכולין, זיתים במרינדה, ו זיתים במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל שום ב 2 כפות שמן במחבת כבדה קטנה על חום מתון, ערבוב, עד הזהב חיוור, על 30 שניות.
העברת שום עם כפית מחוררת לקערה קטנה ושמן מילואים בנפרד (כדי למנוע שום מלהמשיך לחום בשמן חם).
מבשלים 1/4 חומץ כוס עם שאלוט וסוכר חום בסיר כבד 1 ליטר, נחשף, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מצטמצם לכ -1 כף, כ 4 דקות.
מוסיפים שום, שמן שום, נשאר 1/2 כוס שמן זית, נשאר 1/4 כוס חומץ, תבלינים, עלי דפנה, שידות, זיתים ולהביא לרתיחה.
העברת תערובת לקערה וקריר כדי להתחמם. זיתים מרנדה, מכוסה ומקורר, לפחות 24 שעות.
אם תרצה, לחמם בסיר על אש נמוכה, ערבוב עד חם.
מעבירים עם כף מחוררת לצלחת הגשה.
זיתים יכולים להשרות עד 5 ימים.