קושיבינוני
מוכן ב23 דק.
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

זיתים פריכים ממולאים בנקניק

זיתים פריכים ממולאים בנקניק
זיתים פריכים ממולאים בנקניק עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 266 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, ביצים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 23 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו מוצרלה פריך זיתים ממולאים, קונפי רגל עוף פריך עם קוסקוס וזיתים, ו כרובית פריכה עם זיתים, צלפים ופטרוזיליה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הסר את בשר הנקניק מן המעטפת ומניח אותו בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
נקניק חזיר טחוןנקניק חזיר טחון
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את השום, קמצוץ מלח, פתיתי פלפל אדום, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מערבבים כדי להפיץ באופן שווה את החומרים.
5
מסננים את הזיתים ושוטפים אותם במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
6
הסר את pimentos, במידת צורך. דברים כל אחד הזיתים עם 1/4 עד 1/2 כפית של תערובת נקניק.
מרכיבים שתצטרך
פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלויפימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
7
מחממים את השמן בטיגון עמוק, או בסיר, ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מורחים את הקמח על צלחת ארוחת ערב.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
9
לשבור את הביצים לתוך קערה רדודה ולהכות קלות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מורחים את פירורי הלחם על צלחת אחרת ומפזרים עליהם מלח ופלפל. להרטיב את הזיתים בשמן זית, תוך ערבוב כדי להפיץ באופן שווה את השמן והתיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
דַק-דַק-
11
מגלגלים את הזיתים בקמח, מכסים את כולם ומנערים את העודף. ואז טובלים אותם בביצה, נותנים לכל עודף לטפטף בחזרה לקערה. לבסוף, מעיל הזיתים בכל רחבי עם פירורי הלחם. כפי שכל זית מצופה, מניחים אותו על מגש. מכסים את הזיתים ומקררים עד שאתם מוכנים לטגן אותם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מטגנים את הזיתים עד חום זהוב ואת הנקניק באמצע הוא מבושל דרך, כ 3 דקות. הזיתים יבעטו במרץ עד שהם כמעט יסיימו, אז היזהרו מהתזות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
13
מסננים על מגבות נייר לספוג כל שמן עודף.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
14
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.