חביתת קייג'ון עם שרימפס
המתכון חביתת Cajun עם שרימפס מוכן תוך כ 48 דקות, וזה בהחלט עצום ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון קריאולי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 514 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם פטרוזיליה, פלפל, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די טוב. מתכונים דומים: חביתת קייג'ון, חביתת שרימפס / ביצים מוקפצות עם בצל אדום ומתכון שרימפס, ו חביתת שרימפס לבבית.
הוראות
ממיסים 1 כפית. חמאה במחבת 10 אינץ ' כבדה על אש בינונית גבוהה; להוסיף נקניק, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 6 עד 7 דקות או עד נקניק הוא השחמה היטב.
מוסיפים עגבניות, הבא 4 מרכיבים, ו 1/2 כפית. תיבול קריאולי. מבשלים 5 עד 7 דקות או עד שהירקות רכים ורוב הנוזל התאדה. מערבבים שרימפס לתוך תערובת נקניק; לבשל 1 דקה או רק עד שרימפס להפוך ורוד.
לטאטא יחד ביצים, פטרוזיליה, ונותר 1/2 כפית. תיבול קריאולי.
ממיסים 1 כפית. חמאה במחבת מצופה ספריי בישול על חום בינוני, מחבת מסתובבת כדי מעיל שווה בתחתית.
יוצקים רבע מתערובת ביצים למחבת. כמו תערובת ביצים מתחיל לבשל, בעדינות להרים את הקצוות של חביתה עם מרית, ולהטות פאן חלק לא מבושל כל כך זורם מתחת. קוק עד כמעט להגדיר (על 1 דקה). מכסים מחבת, ומבשלים 1 דקה.
מפזרים 1 צד של חביתה עם רבע כל תערובת נקניק וגבינה. מקפלים חביתה לשניים על מילוי. חביתת שקופיות על צלחת הגשה; מכסים בנייר אלומיניום כדי להתחמם. חזור על הליך 3 פעמים עם הנותרים חמאה, תערובת ביצה, תערובת נקניק, וגבינה.