חביתת תפוחי אדמה, פטריות ופסטו
חביתת תפוחי אדמה, פטריות ופסטו עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 138 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם פסטו קלאסי, פלפל, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו חביתת פלפל פטריות, חביתת תרד פטריות, ו חביתת פטריות וחלבון ביצה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף.
מחממים מחבת nonstick קטנה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות ופלפל; מטגנים 5 דקות.
יוצקים תערובת ביצה למחבת; למעלה עם תפוחי אדמה (לא מערבבים). כיסוי, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 8 דקות או עד שהמרכז מוגדר.
מורחים פסטו קלאסי על חביתה. שחרר חביתה עם מרית, וחתוך לשניים. החליקי חצאי חביתות על צלחות.