מתכון זה מספק 4 מנות. עם 187 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו לפת, שמן canolan, גזר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, צלעות קצרות, ו BBQ צלעות קצרות (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, להוסיף את השמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מפזרים את הצלעות הקצרות עם מלח ופלפל. כאשר השמן חם, חום את הצלעות הקצרות, בקבוצות, עד שהם משחימים מכל הצדדים, 3 עד 4 דקות לכל צד. בעוד הצלעות הקצרות הם בראונינג, מניחים שכבה של חתיכות גזר ובצל לתוך החלק התחתון של סיר איטי ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צימוקים זהובים, טחונים גס
גב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
מניחים את הבשר השחום על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
5
מוסיפים את הגזרים והבצל הנותרים יחד עם גזר לבן ולפת. קשרו יחד את הרוזמרין ואת הקורנית עם גבעולי הפטרוזיליה, והוסיפו אותם לסיר יחד עם החרדל והוורצ ' סטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
שמן זית, לקלייה
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גב שומן חזיר
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס שומן חזיר
לפת
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
יוצקים מעל סטאוט, ולאחר מכן להוסיף מספיק מים כדי כמעט לכסות את התוכן. מכסים ומבשלים נמוך עד הבשר הוא רך מאוד, 6 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סטאוט
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשר
7
כדי לשרת, בזהירות להסיר את הבשר והירקות מן התנור האיטי. מסננים את המיצים. דלג על השומן ושמור 2 כוסות של המיצים ו 1 צלעות קצרות עבור עגול 2 מתכון מטוגן בשר ומרק פטריות אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
8
מגישים את שאר הצלעות עם מיץ הנותרים ומקשטים עם עלי פטרוזיליה קצוצים.
צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. הזוכה במדליית הזהב של אלברטינה, יין המילואים של מרלו לורילאי, עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים, נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.