קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חום רציני: פופקורן שרימפס רוחש עם חלפניו

חום רציני: פופקורן שרימפס רוחש עם חלפניו
חום רציני: פופקורן שרימפס רוחש עם חלפניו  יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 377 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. אם יש לך שרימפס, פטרוזיליה, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו חום רציני: במיה-מטוגן חלפניו , חום רציני: מתנה תוצרת בית של צ'יפוטלה קרמל פופקורן קראנץ, ו שרימפס מתובל מוקפץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר מלאי 3 ליטר, להמס חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
הוסף גרעיני פופקורן וחום עד כל צץ.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני פופקורןגרעיני פופקורן
3
להעביר מן הסיר לתוך קערה ערבוב גדול לזרוק מלח ופלפל. במחבת סאוט, להמס חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים שרימפס וטחון במשך 1 עד 2 דקות, כל הזמן ערבוב, להיזהר לא לבשל שרימפס יתר על המידה. סיים עם מלח ופלפל. Off חום, להוסיף פטרוזיליה jalapeños, ערבוב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
5
הסר מהחום, ושופך את התוכן של המחבת עם שרימפס על פופקורן. לזרוק עד פופקורן מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מניחים בקערה גדולה ומקשטים עם גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o

יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע

פופקורן עובד ממש טוב עם רוזה מבעבעת ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רוזה נוצץ Bellissima. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.
Bellissima נוצץ עלה
Bellissima נוצץ עלה
זהו רוזה אלגנטי, בהיר, עם רמזים של תות ואשכולית, וקצף רך, מתמשך. ברגע האחרון, בליסימה רוזנת נוצצת זוגות מושלם עם סלמון מעושן, רכיכות, ומאכלי ים מתאבנים כגון טרטר טונה, סושי וסשימי.