חומוס דלעת
חומוס דלעת עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 404 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון המזרח התיכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 14 שעות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, שעועית גרבנזו, קינמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 86%. מתכונים דומים: החומוס הטוב ביותר : חומוס דלעת עם קינמון" סוכר "טורטילה צ' יפס {חיטה מלאה, דל שומן, צמחוני + סופר פשוט}, חומוס דלעת מתוק עם זרעי דלעת צלויים, ו חומוס דלעת.
הוראות
מניחים את שעועית חומוס לתוך מיכל גדול לכסות עם כמה סנטימטרים של מים קרים; לתת לעמוד 8 שעות ללילה. או, להביא את השעועית והמים לרתיחה בסיר גדול על חום גבוה. לאחר רותחים, לכבות את החום, לכסות, ולתת לעמוד 1 שעה.
מניחים את שעועית חומוס ספוג לתוך סיר גדול לכסות עם כמה סנטימטרים של מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד שעועית חומוס הם במכרז, 1 1/2 עד 2 שעות. לאחר בישול, לקרר את השעועית ונוזל עד קר.
מסננים את שעועית חומוס, שמירה על נוזל הבישול.
מניחים את השעועית ו 1/2 כוס של נוזל בישול שמור לתוך בלנדר, ו מחית עד צורות משחה חלקה.
מוסיפים את מחית הדלעת, מיץ לימון, שמן זית, טחינה, שום, קינמון, אגוז מוסקט ואולספייס. מכסים ומכסים שוב עד חלקה. השתמש נוזל בישול נוסף לפי הצורך כדי להשיג עקביות חלקה. מתבלים לפי הטעם במלח.