חומוס מאפס
רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה המזרחית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, פטרוזיליה, פולי סויה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 60%. מתכונים דומים: חומוס במרינדה סלט עוף בגריל עם רוטב חומוס-סלסה, איך להכין חומוס ביתי חלק במיוחד ... או שהחלומות של החומוס עשויים), ו החומוס הטוב ביותר: חומוס דלעת עם קינמון" סוכר " צ'יפס טורטיה {חיטה מלאה, דל שומן, צמחוני + סופר פשוט}.
הוראות
שוטפים את הגרבנזוס ופולי הסויה, ומניחים אותם בסיר לחץ יחד עם עלה הדפנה והבצל.
הוסף מרק ירקות ומספיק מים לכיסוי השעועית ב -1 אינץ ' (או עקוב אחר הוראות היצרן לכמות הנוזל המינימלית הנדרשת).
לאטום את המכסה ולהביא את הלחץ עד גבוה; להפחית את החום נמוך לבשל, שמירה על לחץ גבוה, במשך שעה 1. אפשר ללחץ לרדת באופן טבעי.
מסננים את השעועית, שומרים את הנוזל.
מניחים את השעועית בקערה של מעבד מזון.
מוסיפים את השום, מיץ הלימון, רוטב הסויה, הפלפל השחור והטחינה; מעבדים לתערובת אחידה. (ניתן להוסיף מעט מנוזל הבישול לקבלת עקביות דקה יותר.) גורפים את התערובת לקערה ומערבבים פנימה את הפטרוזיליה.