חומוס עם לחם שטוח מחיטה מלאה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו חומוס עם לחמים שטוחים מחיטה מלאה. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המזרחי של המזרח התיכון. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח, טחינה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר טבעוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 81%. הציון הזה אדיר. נסו לחמים שטוחים מחיטה מלאה ממולאים בכרובית, אפונה ותרד, החומוס הטוב ביותר: חומוס דלעת עם קינמון" סוכר " צ'יפס טורטיה {חיטה מלאה, דל שומן, צמחוני + סופר פשוט}, ו חומוס פסטו וצ'יפס פיתה מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר מכסים את גרגרי החומוס ב -2 סנטימטרים מים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה עד שהחומוס רך, בערך 1 שעה; מוסיפים עוד מים לפי הצורך כדי לשמור אותם מכוסים. שמרו 1/4 כוס מנוזל הבישול ונקזו את גרגירי החומוס.
מעבירים את גרגרי החומוס למעבד מזון.
מוסיפים את נוזל הבישול השמור ואת שאר מרכיבי החומוס ומעבדים לתערובת אחידה. מתבלים במלח.
בקערה גדולה מקציפים את הקמח, המלח ואבקת האפייה. מערבבים פנימה את המים ושמן הזית ולשים ליצירת בצק לח. מכסים במגבת מטבח ומניחים לנוח למשך 30 דקות.
מחממים מחבת ברזל יצוק בגודל 10 אינץ'. מחלקים את הבצק ל -16 כדורים. על משטח עבודה מקומח קלות, מרדדים כל כדור לסגלגל בגודל 6 על 3 אינץ'. מבשלים 2 לחמים שטוחים בכל פעם במחבת על אש בינונית עד שהם מתחילים להשחים בתחתית, כ -2 דקות. הופכים ומבשלים עד להשחמה בכתמים בצד השני, כ -2 דקות. ממש לפני ההגשה, להפוך כל לחם שטוח על להבה פתוחה עד חרוך קלות, 1 דקה.