תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט חורף-ירקות חם. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 4 . מנה אחת מכילה 308 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. לך לחנות ותביא פטה, אגוזי מלך, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: סלט ירקות חורף חם, סלט ירקות חורף חם עם ריקוטן ועשבי תיבול, ו סלט חורף חם לשניים.
הוראות
1
מחממים התנור ל 42
2
במחבת צלייה בינונית, לזרוק את הבצל, בטטה, גזר, גזר לבן, שורש סלרי סלק עם 2 כפות של שמן זית. מתבלים את הירקות במלח ופלפל וצולים במשך כ 45 דקות, ערבוב פעם או פעמיים, עד רך משחימים קלות כתמים.
מרכיבים שתצטרך
3
בינתיים, להפיץ את האגוזים בצלחת עוגה וטוסט עד הזהב, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מעבירים את האגוזים למשטח עבודה וקוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
5
בקערה גדולה, לטאטא את החומץ עם מיץ לימון, חרדל ואת הנותרים 1 כף שמן זית לקפל את הפטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הירקות והאגוזים לרוטב וזורקים. למעלה סלט עם פטה ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.