חזה בקר משומר מעושן
המתכון חזה בקר משומר בתנור מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט גדול ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון יהודי. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 498 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פלפלים, לימון, חזה בקר משומר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו חזה בקר משומר מטוגן, חזה בקר מטוגן בתנור, ו חזה בקר משומר עם כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ ולהשליך את רוב השומן surface מ בריסקט. יש לשטוף את הבשר היטב מתחת למים זורמים קרים, משפשף בעדינות כדי לשחרר את מלח הקורנינג שלה.
להניח בשר, צד fattiest למעלה, במחבת קלייה 2 אינץ 'עמוק, 11 על ידי 15 או 16 אינץ'. פרוסת לימון דק (להשליך זרעים) ובצל להניח פרוסות על בשר.
מפזרים פלפל, allspice, וציפורן.
הגדר מחבת על מתלה באמצע בתנור 325.
יוצקים על 8 כוסות מים רותחים סביב בריסקט, לאטום את המחבת עם נייר, ואופים עד הבשר הוא רך מאוד כאשר פירסינג, על 4 שעות. לחשוף ולנקז את כל אבל על 1 כוס של הנוזל. אם תרצה, להזמין את פרוסות לימון ובצל ולסדר אותם מחדש על גבי הבשר.
בקערה קטנה, לערבב את החרדל וסוכר חום; להפיץ באופן שווה על פני בשר, על גבי תערובת בצל לימון. מטגנים על 8 סנטימטרים מחום עד תערובת החרדל מתחיל חום, 3 עד 5 דקות.
מגישים חם, חם או קר; פורסים בשר על פני התבואה.
הערות: המשקל של הבשר מתכווץ בחצי ככל שהבשר מבשל.
יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel
בשר בקר עובד ממש טוב עם שיראז, Tempranillo, ו Zinfandel. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. משפחת באנל מרתף ההר סירה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 47 דולר לבקבוק.
![מרתף המשפחה Bunnell Syrah Mountain]()
מרתף המשפחה Bunnell Syrah Mountain
הר אדום (באנגלית: Red Mountain) הוא אחד מההר האדום של אווה הקטן ביותר, המוגבל לגבעה יפהפייה אחת, במרכז אזור ייצור היין של מדינת וושינגטון. טרואר ואקלים באזור הגידול הבלעדי לשלב כדי ליצור פירות עם טעם אינטנסיבי. כניסה רכה, קטיפה, פירות שחורים בהירים מאוזנים על ידי קקאו כהה לא ממותק, כל לשלב כדי ליצור מורכבות ועומק של אופי מתאים להזדקנות ממושכת.