קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות67
מגזין

חזה ברווז עם אגסים קלויים ואטריות שומשום קרות

חזה ברווז עם אגסים קלויים ואטריות שומשום קרות
חזה ברווז עם אגסים קלויים ואטריות שומשום קרות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1074 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 65 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם אטריות כוסמת, מלח ופלפל כשר, רוטב סויה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש באגסים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קרפי קמח תירס עם תאנים ואגסים כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 80%. נסו אטריות שומשום קרות עם חזיר צלוי, אטריות שומשום קרות, ו אטריות שומשום קרות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שים את האגסים על תבנית עם נייר אפייה, חתוך את הצדדים כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מפזרים מלח ופלפל ומזלפים 1 כף שמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
4
מכניסים אותם לתנור וצולים 15 עד 20 דקות, עד שהם רכים מאוד כשנוקבים בסכין.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בינתיים, הניחו את שדי הברווז על קרש חיתוך בצד העור כלפי מעלה והבקיעו בכל מקום בתבנית צולבת זעירה, כך שהשומן יהפוך והעור יהיה פריך. מתבלים בכל רחבי המלח והפלפל ומזלפים 1 כף שמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
חזה ברווזחזה ברווז
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
מוסיפים את השדיים לתבנית נירוסטה על אש בינונית, עם העור כלפי מטה, ומבשלים לאט כ-12 עד 15 דקות עד שהשומן הופך והעור שחום ופריך. מדי פעם כף את השומן לקערה. הופכים את השדיים ומבשלים 1 עד 2 דקות נוספות לבינוני-נדיר.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-
7
מעבירים את הברווז לקרש חיתוך למנוחה.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
להגשה חותכים את שדי הברווז לרוחב, בזווית, ל -8 פרוסות כל אחד. תל את אטריות השומשום באופן שווה בין 4 קערות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מוסיפים חצי חזה ברווז פרוס לכל קערה יחד עם חצי אפרסק.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מקשטים בגרגיר הנחלים ובטריזי ליים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
לא מגן מקומילא מגן מקומי
1
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את האטריות ומערבבים כדי שלא יידבקו זה לזה. מבשלים עד שהם רכים בקושי ועדיין יציבים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3
מסננים מיד ושוטפים מתחת למים זורמים קרים להתקררות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
מסננים את האטריות ממש טוב, מעבירים לקערת הגשה רחבה וזורקים מיד עם 3 כפות משמן השומשום כדי שלא יידבקו זה לזה.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
בינתיים מכינים את הרוטב. בסיר מחממים 1/4 כוס שמן שומשום על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מוסיפים את הג ' ינג 'ר, השום והצ' ילה. מבשלים, תוך ערבוב לרגע, עד שהירקות רכים וריחניים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
7
מכניסים לבלנדר יחד עם הסוכר החום, חמאת הבוטנים, החומץ, רוטב הסויה, המים החמים, רוטב הצ ' ילי ו -2 כפות שמן השומשום הנותרות. פירה ומקרר עד שהוא קר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
צולים את השומשום במחבת יבשה על אש בינונית-נמוכה עד להזהבה. (לנער את המחבת כל הזמן כדי למנוע מהזרעים להישרף).
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
9
מכניסים את האטריות לקערת הגשה וזורקים עם רוטב השומשום.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מפזרים את השומשום והבצל הירוק, ומגישים עם טריזי הליים.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
סיד טריזסיד טריז