חזה הודו בריח
חזה הודו בריין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, מתכון ידידותי fodmap יש 451 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם לימונים, חמאה, עור-על חזה הודווקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-55 דקות. זה הובא לכם על ידי "ברי האפויה". עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו חזה הודו בריין הטוב ביותר, חזה הודו עם בריח דבש, ו חלב חמאה-חזה הודו בריין (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול או שקית ניילון אטומה, לטאטא את המלח והסוכר בגלון של מים עד שהם מומסים.
מוסיפים את הפירות, עשבי תיבול וגרגירי פלפל.
תוסיפי את ההודו למלח. כסה את הסיר. אם אתה משתמש בשקית ניילון אטומה, לשים אותו בקערה אחרת במקרה שיש דליפה כלשהי.
תן לתרנגול ההודו לשבת במי מלח במשך 4-24 שעות.
תוציא את ההודו מהמלח. יש לשטוף את תרנגול ההודו ולייבש.
מתבלים היטב עם מלח ופלפל ורוזמרין טרי.
אופים ב 400 מעלות במשך 30-45 דקות, או עד קריאה מיידית מדחום רושם 165 מעלות.