חזה הודו צלוי עשבי תיבול
חזה הודו צלוי עשב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 148 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 782 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו שמן, ציר עוף, מרווה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו חזה הודו צלוי בעשב, חזה הודו צלוי עשבי תיבול, ו חזה הודו צלוי עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות האצבעות להפריד את העור מן השד טורקיה עוזב צד אחד מחובר.
מערבבים את השמן, שום, מרווה, טימין, רוזמרין, מלח ופלפל, לשפשף את התערובת בכל רחבי טורקיה מתחת לעור מברשת את החלק העליון של העור עם שמן.
מניחים את תרנגול ההודו במחבת צלייה בטוחה העליון תנור שחומם מראש 204° במשך 30 דקות, להפחית את הטמפרטורה ל325 וצולים עד אמצע טורקיה מגיע160, על 1 שעה.
מניחים את ההודו על קרש חיתוך, מכסים באופן רופף בנייר כסף ולתת לו לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך.בינתיים, מניחים את מחבת הקלייה על הכיריים על אש בינונית, מוסיפים את ציר העוף והקמח ומבשלים, תוך גירוד החלקים החומים מלמטה עם כף עץ, עד שהרוטב מתעבה מתבשל ומתבשל במלח ופלפל.