קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות24
מגזין

חזה הודו Braciola

חזה הודו Braciola

הוראות

1
הסר מחבת מחום ומערבבים פרמזן, צנוברים ולחם למילוי.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
שים הודו על יריעת ניילון ארוכה. חזה הודו פרפר: החל מצד ארוך לעשות חתך אופקי לאורכו כמעט אבל לא כל הדרך דרך טורקיה ולהפיץ את טורקיה פתוחה כדי ליצור חתיכה גדולה יותר, דקה יותר של בשר. למעלה טורקיה עם גיליון אחר של פלסטיק לעטוף ולהלום עם פטיש בשר או בתחתית מחבת כבדה עד הבשר אמצעים על 12 על ידי 8 אינץ', להיזהר לא לעשות שום חורים בו.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להשליך גיליון העליון של פלסטיק לעטוף ולסדר prosciutto, חופף מעט, בשכבה אחת מעל טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מורחים שכבה בעובי 1/2 אינץ 'של מילוי על פרושוטו, משאירים גבול 1/2 אינץ' מסביב ומשאירים את כל המילוי שנותר. החל עם צד ארוך ושימוש לעטוף פלסטיק כמדריך, להפשיל טורקיה ולהפוך אותו צד התפר למטה (להשליך פלסטיק לעטוף). עניבה מגולגלת טורקיה עם מיתר מטבח לאורך והם לרוחב במרווחים של 1 אינץ ' ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
במחבת עמוקה 12 אינץ ' חום נשאר שמן כפות על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא עישון טורקיה חום, מפנה אותו.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרושוטופרושוטו
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
הוסף יין, מרק כוס שנותר, וכל מילוי שנותר ו braise, מכוסה, על חום נמוך בינוני, הפיכת טורקיה באמצע הבישול, 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
להעביר טורקיה קרש חיתוך מגניב. מסננים צלימת נוזל דרך מסננת לסיר קטן s. מרתיחים נוזל עד מפחית כ 1/2 כוס לרפרף את קצף. מערבבים במיץ לימון ורוטב קריר לחלוטין. טורקיה ורוטב עשוי להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר בנפרד, מכוסה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
להשליך מחרוזת מטורקיה לחתוך לרוחב טורקיה לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. לגרוס שמורות escarole ובהטלת קערה עם חצי רוטב. מסדרים אסקרול על מגש עם פרוסות טורקיה טפטוף טורקיה עם רוטב הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
9
Discard string from turkey and cut turkey crosswise into 1/2-inch-thick slices. Shred reserved escarole and in a bowl toss with half of sauce. Arrange escarole on a platter with turkey slices and drizzle turkey with remaining sauce.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון