חזה עוף לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל חזה עוף לימון. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 352 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-691 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, לימון, עלי טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו חזה עוף לימון, חזה עוף במרינדה לימון-סויה, ו חזה עוף לימון עם ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מחממים את שמן הזית בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה, מוסיפים את השום ומבשלים רק 1 דקה אבל לא מאפשרים לשום להפוך חום. את החום, מוסיפים את היין הלבן, גרידת לימון, מיץ לימון, אורגנו, טימין, 1 כפית מלח ויוצקים לתבנית אפייה 9 על 12 אינץ'.
ללטף את חזה העוף יבש ולמקם אותם בצד העור מעל הרוטב.
מברישים את שדי העוף בשמן זית ומפזרים אותם בנדיבות במלח ופלפל.
חותכים את הלימון ב 8 טריזים ולתחוב אותו בין חתיכות של עוף.
אופים במשך 30 עד 40 דקות, בהתאם לגודל של חזה עוף, עד העוף נעשה העור הוא השחמה קלות. אם העוף לא שחום מספיק, לשים אותו תחת broiler במשך 2 דקות. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר אלומיניום ומאפשרים לנוח במשך 10 דקות.
מפזרים מלח ומגישים חם עם מיצי פאן.