חזה עוף מייפל-תפוח
חזה עוף מייפל-תפוח נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 301 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 34 דקות. אם יש לכם תפוחים סבתא סמית, סירופ מייפל, עלי טימיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחמאה הקלה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות שיבולת שועל אור כקינוח. נסו חזה ברווז צלוי עם סירופ מייפל תפוח ויניגרט תפוחים, חזה עוף צלוי מייפל, ו חזה עוף מזוגג מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את העוף ואת 3 המרכיבים הבאים בשקית ניילון גדולה zip-top; שקית חותם, עוף במרינדה במקרר 30 דקות.
הסר עוף מן המרינדה, הזמנת מרינדה.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; מחבת מעיל עם ספריי בישול.
מוסיפים עוף; מבשלים 5 עד 6 דקות בכל צד או עד לסיום.
הסר עוף מחבת, ולהניח בצד.
ממיסים חמאה במחבת על חום בינוני-גבוה.
להוסיף תפוחים; לטגן 4 דקות.
מוסיפים מרינדה שמורות, מלח, פלפל, וקינמון; מביאים לרתיחה, מפחיתים חום, ומבשלים 4 דקות או עד מופחת מעט. להחזיר עוף למחבת; לבשל 2 דקות או עד מחומם היטב.
מקשטים עם עלי קורנית, אם תרצה.