קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות1
ציון בריאות62
מגזין

חזה עוף עם קלמנטינות, ציפור תאילנדית צ'ילה ויוקון מחית זהב וכרובית

חזה עוף עם קלמנטינות, ציפור תאילנדית צ'ילה ויוקון מחית זהב וכרובית
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם חושקים באוכל אסייתי. נסו להכין בבית חזה עוף עם קלמנטינות, צ'ילה של ציפורים תאילנדיות ומחית יוקון זהב וכרובית. מתכון ללא גלוטן זה משרת 1 . מנה אחת מכילה 1671 קלוריות, 69 גרם חלבון, ו 111 גרם שומן. מתכון זה מאוכלרשת דורשת תפוחי אדמה מזהב יוקון, חמאה, חומץ יין אדום ו -3 קלמנטינות גדולות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 83%. ציון זה מצוין. סלריאק ויוקון זהב טהור, פוראסה של תפוחי אדמה יוקון זהב עם פרמזן, ו מחית יוקון זהב ושומר עם חמאת רוזמרין דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
ציוד מיוחד: טחנת מזון
2
מחממים את התנור ל 250 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מייבשים את חזה העוף במגבת נייר. מצפים תבנית מטגנת בינונית בשמן זית, ומניחים על אש בינונית-גבוהה. כאשר המחבת חמה, מפזרים את העור של העוף בנדיבות עם מלח, ולאחר מכן מניחים בצד העור למטה לתוך המחבת. מבשלים עד שהעור מזהיב ופריך, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מפזרים את הצד הנגדי של השד במלח, ואז הופכים את העוף וממשיכים לבשל עד לבישול, עוד 5 עד 6 דקות. אם המחבת מתחילה לעשן, מנמיכים את האש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מעבירים את השד לתבנית, אוהל רופף בנייר כסף ומכניסים לתנור עד לסיום הרוטב ואתם מוכנים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוציאים את עודפי השמן מהתבנית לפני שחוזרים על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את מיץ הקלמנטין, סופרימי הקלמנטין והחומץ, מגרדים את החלקים החומים הנצמדים לתחתית התבנית. מערבבים פנימה את הטימין והצ ' ילי ונותנים לנוזל להפחית בחצי לפני ששופכים פנימה את ציר העוף וקורט מלח. ממשיכים לבשל עד שהציר ירד. טועמים את הרוטב, מוודאים שהוא טעים, ואז מסירים את גבעול הטימין ומתבלים בעוד מלח, במידת הצורך. הרוטב צריך להיות סמיך ומעט שמנמן.
מרכיבים שתצטרך
מיץ קלמנטינהמיץ קלמנטינה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ClementineClementine
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הניחו את מחית הזהב והכרובית של יוקון בתחתית הצלחת, ואז פורסים את חזה העוף ומניפים את הפרוסות מעל. כף מעט מהרוטב על העוף ומסביבו, ומקשטים בקלמנטינות העליונות.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ClementineClementine
תפוח אדמה זהב יוקוןתפוח אדמה זהב יוקון
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
חצוי את תפוחי האדמה ואז חתוך כל חצי ל -6 עד 8 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
10
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול מספיק כדי להכיל גם את הכרובית, ואז מכסים את תפוחי האדמה ב -2 סנטימטרים של מים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מפזרים בנדיבות מלח (זה צריך לטעום כמו האוקיינוס) ומביאים לרתיחה. לאחר שהמים רותחים כ -10 דקות, מוסיפים את הכרובית ומבשלים עד שהירקות רכים במזלג.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12
הביאו את השמנת לצריבה בסיר קטן. בינתיים העבירו את תפוחי האדמה והכרובית דרך טחנת מזון לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
מוסיפים כמחצית מהקרם החם ו -1 / 2 מהחמאה, ומערבבים בכוונה עד לאיחוד יסודי. חזור על תהליך זה עם יתרת השמנת והחמאה עד להטמעה. טועמים לתיבול (כנראה שתצטרכו להוסיף מלח), ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק

יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc

תאילנדי עובד ממש טוב עם ריזלינג, גוורצטרמינר וצ ' נין בלאן. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. אתה יכול לנסות את זילקן ראוש ריזלינג ספאטלס. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
זילקן ראוש ריזלינג ספאטלס
זילקן ראוש ריזלינג ספאטלס
עדינות מונעת פירות מסומנת בפרחים עדינים בריסלינג שנקטף מאוחר. תווים של אפרסק כרם, אשכולית, לימון עסיסי ופסיפלורה בשלה מתאחדים על חיך קרמי ומרוכז עשיר במלון וקליפת לימון מסוכרת. החלפה מדהימה של חומציות עסיסית ומתיקות שכבתית יחד יוצרים שלם מוכן לחלוטין. הגימור הארוך והעסיסי ורמז הבציר הפנטסטי לעתיד יפה שעוד יבוא.