קושימומחה
מוכן ב1 ש, 2 דק.
מנות4
ציון בריאות77
מגזין

חזה פסיון צלוי במחבת עם וניל ואגסים

חזה פסיון צלוי במחבת עם וניל ואגסים
צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן ? חזה פסיון צלוי במחבת עם וניל ואגס יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -940 גרם חלבון , 415 גרם שומן , ובסך הכל 8436 קלוריות . , מתכון זה מכסה 76% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לך שאלוט, שדי פסיון אם ), דבש ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-2 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. מתכונים דומים: אגסי וניל עם גלידת ג'ינג'ר , אגסים צלויים מייפל ובטטה , ואגסים צלויים בתנור עם רוטב אוכמניות .

הוראות

1
כדי לרפא את הפסיון: בקערה גדולה מערבבים את המים, 1/4 כוס כל אחד של סוכר ומלח, תוך ערבוב להמסה.
מרכיבים שתצטרך
להבי עירית, לקישוטלהבי עירית, לקישוט
1 כף זרעי כוסברה, קלוי ומעוך דק1 כף זרעי כוסברה, קלוי ומעוך דק
זרעי כוסברה, קלוי ומעוך דקזרעי כוסברה, קלוי ומעוך דק
1/2 כוס יין לבן יבש, רצוי שרדונה1/2 כוס יין לבן יבש, רצוי שרדונה
ציוד שתשתמש בו
יין לבן יבש, רצוי שרדונהיין לבן יבש, רצוי שרדונה
2
מוסיפים את שדי הפסיון, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ללילה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
2 כפות ג'ינג'ר שמור, טחון2 כפות ג'ינג'ר שמור, טחון
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר משומר, טחוןג'ינג'ר משומר, טחון
3
להכנת רטבים: במחבת טפלון גדולה מחממים כף אחת מהחמאה על אש בינונית עד בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיוןשדי פסיון
ציוד שתשתמש בו
4 שדי פסיון גדולים, הוסרו מהעצם עם עור וקצה כנף מחוברים (שימוש4 שדי פסיון גדולים, הוסרו מהעצם עם עור וקצה כנף מחוברים (שימוש
4
מוסיפים את בצלי השאלוט עד שהם מתרככים, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון, הוסרו מהעצם עם עור וקצה כנף מחוברים (שימוששדי פסיון, הוסרו מהעצם עם עור וקצה כנף מחוברים (שימוש
5
מוסיפים את פולי הווניל והזרעים, היין הלבן, הסיידר והשמנת. מביאים לרתיחה עד שהנוזלים מצטמצמים ומסמיכים לעקביות הרוטב, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם עור וקצה כנף מחוברים (שימושעם עור וקצה כנף מחוברים (שימוש
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
2 כוסות פילאף אורז שנוצרו לגליל בתבנית ג'לטין2 כוסות פילאף אורז שנוצרו לגליל בתבנית ג'לטין
שדי פסיון אם קטנים)שדי פסיון אם קטנים)
פילאף אורז, שנוצר לגליל בתבנית ג'לטיןפילאף אורז, שנוצר לגליל בתבנית ג'לטין
6
מוסיפים את הג'ינג'ר. מתבלים במלח ופלפל. לשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל גדול, חצוי לאורכו לשניים ומגורד לאיסוף זרעי הווניל1 גרגיר וניל גדול, חצוי לאורכו לשניים ומגורד לאיסוף זרעי הווניל
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
7
בסיר אחר מערבבים את היין האדום והדבש. מביאים לרתיחה על אש גבוהה בישול עד לצמצום לכיסוי גב הכף, כ-15 דקות. לְהַזמִין.
מרכיבים שתצטרך
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
לבישול הפסיונים: מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
במחבת גדולה חסינת טפלון, מוסיפים 2 כפות חמאה וממיסים על אש גבוהה. מתבלים את הפסיון במלח, פלפל וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים את הצד של הפסיון כלפי מטה, מבשלים עד להשחמה וצרובה היטב, כ-5 דקות. הופכים ומעבירים את התבנית לרשת התחתון של התנור. מבשלים עד בערך בינוני, בערך 6 עד 8 דקות, תלוי בגודל חזה הפסיון. מוציאים בזהירות את התבנית החמה מהתנור. הניחו לנוח מספר דקות לפני החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
במחבת נוספת גדולה, טפלון, מחממים 1 כף מהחמאה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מוסיפים את אגסי האנג'ו לבישול עד שהם רק מתחילים להתרכך מעט, בערך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגס אנג ' ואגס אנג ' ו
13
מוסיפים שתי כפות מבישול הסוכר תוך כדי ערבוב מדי פעם עד להשחמה בקצוות, כ-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
14
מוציאים את האגסים ושומרים חם.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
15
מגישים: מניחים את תערובת פילאף האורז בצורת גליל במרכז כל צלחת הגשה חמה. מניחים את פרוסות האגסים מסביב לגליל האורז. פורסים את הפסיון בהטיה כדי להניב 4 או 6 פרוסות רחבות דקות. עורמים את הפרוסות על גבי גליל האורז. מזלפים את רוטב הוניל-ג'ינג'ר והיין האדום בצורה אמנותית על ומסביב לפסיון ועל הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
אפונה גויה®אפונה גויה®
16
מפזרים על המנה פלפל שחור גרוס טרי ועירית.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
17
מקשטים בפולי הווניל וענפי עירית מעל הפסיון.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
18
מגישים מיד.

מרכיבים

2Anjou pears (reds preferably), halved, cored and sliced into 1/2-inch thick slicesAnjou pears (reds preferably), halved, cored and sliced into 1/2-inch thick slices4קצת קישואים קצוציםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי4chives blades, for garnishchives blades, for garnish1גבינת פרמזן מגוררתcoriander seed, toasted and crushed finecoriander seed, toasted and crushed fine4801 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבשיין אדום יבש1201 לב מפאלדי טרי אם אפשרdry white wine, preferably Chardonnaydry white wine, preferably Chardonnay2קרום: פירורי קרקר גרהםעירית טרייה חתוכהעירית טרייה חתוכה2קרום: פירורי קרקר גרהםpreserved ginger, mincedpreserved ginger, minced2381 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)851 לב מפאלדי טרי אם אפשר1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים161פלפל האבנרוסיידר אגסיםסיידר אגסים3largespheasant breasts, removed from the bone with skin and wing tip attached (usepheasant breasts, removed from the bone with skin and wing tip attached (use7smallspheasant breasts if small)pheasant breasts if small)370פלפל האבנרוrice pilaf, formed into a cylinder in a gelatin moldrice pilaf, formed into a cylinder in a gelatin mold73פלפל האבנרו1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק4קצת קישואים קצוציםמלחמלח237פלפל האבנרושאלוט חתוכים לקוביותשאלוט חתוכים לקוביות6קרום: פירורי קרקר גרהםתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה4קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1כף. חומץ ביין אדוםvanilla bean, split lengthwise in half and scraped to gather the vanilla seedsvanilla bean, split lengthwise in half and scraped to gather the vanilla seeds9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים קריםמים קרים