קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

חזירונים של עוגת זנגביל מתובלת

חזירונים של עוגת זנגביל מתובלת
מנה אחת מכילה 410 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לכם allspice הקרקע, סוכר חום, ג'ינג'ר הקרקעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו מאפינס זנגביל עם Streusel מתובל ורוטב קשה מתובל, חזירונים בשמיכה, ו Push Piggies (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 5 אינץ 'ארוך ו 3 אינץ' רחב נחושת חזרזיר קוקי קאטר
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
2
מערבבים חמאה, סוכר ודבשה במיקסר לעמוד עם מצורף ההנעה עד אור ורך, על 3 דקות. בינתיים, לטאטא יחד את שאר החומרים יבשים בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
מולסהמולסה
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מוסיפים את המרכיבים היבשים לתערובת החמאה במרווחים, וממשיכים להכות עד מעורבבים היטב יחד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
4
יוצקים את הבצק על השיש ומתחלקים ל -3 חתיכות. הקש כל חתיכה לתוך דיסק לעטוף בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
5
מניחים במקרר ומקררים במשך 1 עד 2 שעות, או עד 3 ימים.
6
התאם את המדפים למרכז התנור וחמם מראש ל 350 מעלות f. מגשי גיליון קו עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תנורתנור
7
מורחים 2 חתיכות גדולות של נייר קלף החוצה וקלים מאוד קמח אותם.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
8
מניחים דיסק בצק בין יריעות הקלף ומתגלגלים לעובי 1/4 אינץ'. חזור עם דיסקי הבצק הנותרים. לעבד את כל השאריות לתוך כדורים מחדש צמרמורת לפני שימוש חוזר. חזור עם כל הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
9
חותכים עוגיות ומניחים על מגשי גיליון מצופה קלף עם מרית אופסט, משאיר 1 אינץ ' בין כל עוגייה.
מרכיבים שתצטרך
לגזור עוגיותלגזור עוגיות
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
10
אופים את העוגיות במשך 10 עד 12 דקות. מגניב על מגשי גיליון במשך 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה קירור להמשיך קירור לטמפרטורת החדר לפני לקשט את העוגיות עם זיגוג מלכותי.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
11
מוסיפים את החלבונים ביצה, סוכר ומיץ לימון לקערה גדולה. מקציפים, באמצעות מערבל יד, עד מבריק ונוקשה, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
12
הוסף צבע מאכל, אם משתמשים, ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזוןצבע מזון
13
מניחים שקיות הדובדבן עם טיפים בסדר לקשט עוגיות.;
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציפויציפוי