קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

חזיר עם שומר ותפוחי אדמה

חזיר עם שומר ותפוחי אדמה
חזיר עם שומר ותפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 468 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מרק עוף, תפוחי אדמה אדומים, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו כתף חזיר צלוי עם שומר ותפוחי אדמה, צלעות חזיר צלויות בסיר אחד עם שומר ותפוחי אדמה, ו צלעות חזיר בציפוי שומר עם תפוחי אדמה ובצלצלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 425 מעלות F. חציית בשר החזיר tenderloin; מפזרים 1 כפית טימין ו 1/2 כפית כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חום 1 כף שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את החזיר ומבשלים, פונים, עד השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
להעביר למחבת צלייה; לצלות עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם חזיר 140 מעלות F, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
בינתיים, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית בסיר גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מוסיפים את שומר, שום, תפוחי אדמה, יין ומים כוס 1; העונה עם מלח ופלפל. מערבבים, ואז לכסות ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי האדמה הם כמעט מכרז, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שום גויה®שום גויה®
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
לחשוף ולבשל עד תפוחי האדמה הם מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
8
מוסיפים את המרק ואת הנותרים 1/2 כפית קורנית. מבשלים עד מעט מופחת, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
9
מוסיפים את השמנת; להגדיל את החום ומרתיחים בעדינות עד מעובה מעט, על 1 דקה יותר. מתבלים במלח ופלפל. פורסים את החזיר ומגישים עם הירקות והרוטב. למעלה עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
10
צילום אנטוניס אכילאוס