חזיר צלוי עם מלית פירות ורוטב חרדל
חזיר צלוי עם מלית פירות ורוטב חרדל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 685 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. גשו לסופר וקנו שזיפים, חמאה, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן תירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שיפון עם קרם פטל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו חרדל דבש - צלי חזיר עם מילוי תפוחים, צלי חזיר עם נקניק, פירות ומילוי אגוזים, ו צלי חזיר ברוטב פירות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. באמצעות סכין דק ארוך, לסלול החוצה 3/4 אינץ ' בקוטר מנהרה אופקית דרך מרכז חזיר. קוצצים בשר ועתודה מגולפים. באמצעות ידית של כף עץ, בחוזקה לארוז משמשים ושזיפים מיובשים לתוך מנהרה של צלי.
מניחים צלי על המדף במחבת צלייה; לשפשף עם 1 כף שמן.
מפזרים צלי עם 1/2 כפית מרג ' ורם, מלח ופלפל. פזר בצל, גזר, שיני שום, ובשר קצוץ סביב מתלה במחבת.
טפטוף ירקות עם 1 כף שמן; מפזרים 1 כפית מיורן. חזיר צלוי עד מדחום מיד לקרוא מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של בשר (לא מלית) רושם 66°, ערבוב ירקות מדי פעם, על 1 שעה 25 דקות.
להעביר חזיר קרש חיתוך; אוהל עם נייר כדי להתחמם.
להקציף חמאה, קמח, ושני חרדל בקערה קטנה כדי להתמזג.
מוסיפים מרק ויין למחבת צלייה; מניחים על 2 מבערים ומיצים ומבשלים מעל חום בינוני עד שהתערובת מצטמצמת ל 1 1/2 כוסות, משפשפים חתיכות, כ 3 דקות. מסננים נוזל לתוך סיר קטן; שומן רזה מפני השטח. מביאים נוזלים לרתיחה.
מקציפים בתערובת חרדל; מבשלים עד שהרוטב מתעבה מעט, מטאטא לעתים קרובות, כ 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
חותכים חזיר בין צלעות לצלעות.
Prinz von Hessen 2001 Riesling Kabinett Winkeler Hasensprung.