קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות100
מגזין

חזיר צלוי עשבי תיבול ותפוחי אדמה

חזיר צלוי עשבי תיבול ותפוחי אדמה
ירך חזיר צלוי ותפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 852 קלוריות, 110 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. 641 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך עירית, אבקת שום, אבקת בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו חזיר צלוי עשבי תיבול ותפוחי אדמה, בשר חזיר צלוי עשבי תיבול, ו ירך חזיר צלוי בעשב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בסיר עם מספיק מים כדי לכסות, להרתיח את תפוחי האדמה במשך כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
ניקוז, מגניב, ומקום בקערה. לזרוק עם שמן זית, 1/2 כפית טימין, 1/2 כפית אבקת שום, עירית, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
שמן זיתשמן זית
עיריתעירית
פלפלפלפל
טימיןטימין
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
לשפשף את בשר חזיר בשר צלוי עם 1 כפית טימין, 1 כפית אבקת שום, אבקת בצל.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
אבקת שוםאבקת שום
אבקת בצלאבקת בצל
טימיןטימין
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
5
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
6
מניחים את הצלי על מתלה במחבת צלייה רדודה ומבשלים 50 דקות בתנור שחומם מראש. מסדרים את תפוחי האדמה סביב הצלי, וממשיכים לבשל 50 דקות, לטמפרטורה פנימית של 145 מעלות F (63 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
7
הסר מהחום, לכסות בנייר כסף, ולתת לשבת 15 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום