חזיר צלוי עשבי תיבול ותפוחי אדמה
ירך חזיר צלוי ותפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 852 קלוריות, 110 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. 641 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך עירית, אבקת שום, אבקת בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו חזיר צלוי עשבי תיבול ותפוחי אדמה, בשר חזיר צלוי עשבי תיבול, ו ירך חזיר צלוי בעשב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בסיר עם מספיק מים כדי לכסות, להרתיח את תפוחי האדמה במשך כ 10 דקות.
ניקוז, מגניב, ומקום בקערה. לזרוק עם שמן זית, 1/2 כפית טימין, 1/2 כפית אבקת שום, עירית, מלח ופלפל.
לשפשף את בשר חזיר בשר צלוי עם 1 כפית טימין, 1 כפית אבקת שום, אבקת בצל.
מניחים את הצלי על מתלה במחבת צלייה רדודה ומבשלים 50 דקות בתנור שחומם מראש. מסדרים את תפוחי האדמה סביב הצלי, וממשיכים לבשל 50 דקות, לטמפרטורה פנימית של 145 מעלות F (63 מעלות C).
הסר מהחום, לכסות בנייר כסף, ולתת לשבת 15 דקות לפני חיתוך.