קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות45
מגזין

חזיר צ'ילה Rojo (חזיר משך עם רוטב צ' ילה אדום)

חזיר צ'ילה Rojo (חזיר משך עם רוטב צ' ילה אדום)
. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה נהדר. מתכונים דומים: קציצות חזיר צ'ילה אדומות, סגנון סרוונטס: Chuletas de Sardo en צ' ילה Rojo, Cervantes Estillo, ירוק צ'ילה משך טאקו חזיר, ו בישול איטי ירוק צ'ילה משך בוריטוס חזיר.

הוראות

1
מניחים את צלי החזיר לתוך שקית קלייה בתנור להגדיר בתוך סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מפזרים את אבקת צ ' ילי על הצלי ומסדרים בצל על גבי הצלי. באופן רופף לסגור את החלק העליון של התיק עם עניבה ניילון. השתמש במספריים לחתוך פתחי אוורור 3, 1 אינץ ארוך בחלק העליון של התיק.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
3
יוצקים את המים לתוך החלק התחתון של סיר איטי, סביב התיק, כך שהוא לפחות 1 אינץ עמוק.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
4
מכסים ומבשלים את החזיר על נמוך במשך 6 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
5
הסר את החזיר ואת הבצל מן התיק ומניח בתנור הולנדי גדול; להזמין 3/4 כוס של נוזל מן התיק. לגרוס את החזיר על ידי מושך אותו לגזרים באמצעות שני מזלגות. מערבבים את הסלסה, העגבניות, ונוזל בישול עם חזיר מגורר.
מרכיבים שתצטרך
חזיר משךחזיר משך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
Dientes De AjoDientes De Ajo
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
6
מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום לנמוך. כיסוי ומבשלים במשך 1 שעה, ערבוב מדי פעם.