קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות44
מגזין

חזיר קלואה מונטה כריסטו אגרולים

חזיר קלואה מונטה כריסטו אגרולים
חזיר קלואה מונטה כריסטו אגרולס דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 72 גרם חלבון, 356 גרם שומן, ובסך הכל 3459 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. אם יש לכם כרוב נאפה, חזיר יער, מיונז וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 73%. ציון זה מוצק. נסו מונטה כריסטו אגרול, מונטה כריסטו, ו מונטה כריסטו עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
ציוד מיוחד: סודה לשתייה (לבטיחות אש)
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
2
מניחים עור רול ביצה על משטח נקי מאובק עם כמות קטנה של קמח אורז. וודא שאחת מארבע הנקודות פונה אליך.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורזקמח אורז
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מרכז 1 פרוסת גבינה שוויצרית על החצי התחתון של העטיפה, ואחריו 1 פרוסת בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
4
מניחים כ -2 כפות מהחזיר במרכז החזיר. למעלה עם קצת כרוב מגורר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
5
בעזרת מברשת מאפה צובעים גבול של 1 אינץ'של חלבון ביצה על 2 קצוות עטיפת אגרול הפונים ממך.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
6
בעזרת שתי הידיים, גלגל את הפינה הקרובה אליך מעל המילוי תוך כדי תוחב את הפינות החיצוניות לכיוון המרכז. המשך לגלגל עד שהגליל סגור ואטום. מיצק בעדינות את הגליל, וודא שהקצוות תחובים היטב (או שהם ייפתחו בעת הטיגון). (אם משתמשים בעטיפת אגרול לומפיה, חזור על תהליך הגלגול עם עטיפה נוספת כך שהמוצר המוגמר יהיה דו שכבתי. עטיפות לומפיה דקות יותר מעטיפות אגרול מסורתיות וזה עוזר לבעיות של שבירה.)
מרכיבים שתצטרך
עטיפות אגרולעטיפות אגרול
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
חזור על הפעולה עם שאר העטיפות והמילוי, הקפד לנגב את לוח העבודה שלך מכל עודף חלבון ביצה תוך כדי תנועה, מכיוון שהוא דביק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
8
אבק את גלילי הביצה המוגמרים במעט קמח אורז, מכסים ומכניסים למקרר לכ - 30 דקות לפני הטיגון. מטגנים אותם תוך 24 שעות, או מקפיאים אותם אם תרצו.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורזקמח אורז
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
מחממים את שמן הטיגון בטיגון עמוק ל -350 מעלות צלזיוס.או, אם אין לכם טיגון עמוק, מלאו תנור הולנדי עם 2 1/2 אינץ 'של שמן (הקפידו לא למלא בתוך 4 אינץ' מהחלק העליון של הסיר).
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
10
מניחים את הסיר על אש בינונית-גבוהה. בדוק את השמן עם מעט קמח אורז. אם הקמח מבעבע מהאש, השמן מוכן.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורזקמח אורז
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מניחים רק כמה לחמניות ביצה בסיר בכל פעם, מוודאים שמפלס השמן לא מתקרב לראש הסיר. מטגנים את גלילי הביצה, הופכים לעתים קרובות, עד להזהבה מכל הצדדים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
מניחים על מתלה קירור וממשיכים לבשל את שאר גלילי הביצה.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
13
אם יש לך דליפת שמן בשוגג או התלקחות, מכסים את הסיר במכסה ומכבים את מקור החום. מכסים את האש בכמות ליברלית של סודה לשתייה. לעולם אל תנסה לכבות אש שמן עם מים-זה לא בואנו!
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
14
כאשר את מבושל ביצת לחמניות הם מגניב מספיק כדי מגע, לחתוך אותם על הטיה כדי להראות את שכבות של מילוי ולהדהים שלך משפחה וחברים!
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
15
מגישים עם ווסאבי מוג ' ו.
מרכיבים שתצטרך
ווסאביווסאבי
16
בקערה קטנה, לשלב את כל החומרים. מכסים ומניחים לנוח במקרר לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

מרכיבים

1עלה בננה שלם (ניתן להשיג בשווקים באסיה או בלטינית או באינטרנט), חתוך לשנייםעלה בננה שלם (ניתן להשיג בשווקים באסיה או בלטינית או באינטרנט), חתוך לשניים122 כפות חמאה מומסת12 פרוסות דקות חזיר היער השחור12 פרוסות דקות חזיר היער השחור12עטיפות אגרול מסורתיות או 24 עטיפות לומפיה (על בסיס אורז) עטיפות אגרול מסורתיות או 24 עטיפות לומפיה (על בסיס אורז)2largesגלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי1גלוןשמן טיגון נקי, כגון קנולה או שמן בוטניםשמן טיגון נקי, כגון קנולה או שמן בוטנים1אוראו ממולאים כפוליםרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון1אוראו ממולאים כפוליםג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע2קרום: פירורי קרקר גרהם1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1אוראו ממולאים כפוליםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב לסלט חוצות, לא חובהרוטב לסלט חוצות, לא חובה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיונז (כגון הלמן)מיונז (כגון הלמן)7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרכרוב נאפה מגוררכרוב נאפה מגורר4kgsתחת חזירתחת חזיר591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח אורזקמח אורז791 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק1גבינת פרמזן מגוררתשמן שומשום קלוישמן שומשום קלוי122 כפות חמאה מומסת12 פרוסות דקות גבינה שוויצרית12 פרוסות דקות גבינה שוויצרית1גבינת פרמזן מגוררתחזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מחזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מ2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אבקת ווסאביאבקת ווסאבי

יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc

ריזלינג, גוורצטרמינר ושנין בלאן הם בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שלוס וולרדס ריזלינג ספאטלזה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -30 דולר.
שלוס וולרדס ריזלינג ספאטלזה
שלוס וולרדס ריזלינג ספאטלזה
ספטלס טבעי מתוק קלאסי עם חומציות נחמדה וסוכר שיורי טבעי ואלגנטי. קציר סלקטיבי, עיבוד עדין של התירוש, בירור שיטתי, תסיסה איטית וגימור זהיר הם היסודות לריזלינג המסורתי של הוולרדים.יין זה משתלב בצורה מושלמת עם המטבח האסייתי בשל ההרמוניה של מתיקות וחומציות. גם שילובים טעם מעניין ניתן להשיג באמצעות זיווג של גבינה כחולה ורידים או קינוח פירות.