חזיר של אוקלהומה
חזיר החזיר של אוקלהומה ג'ו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 804 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך אבקת שום, אבקת צ'ילי, אבקת בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: בירה לבישול איטי משך חזיר & BBQ משך כריכי חזיר, קל משך בשר חזיר פילה-צ'ילי מתוק משך חזיר, ו בשר חזיר פריך Carnitas (חזיר מבושל איטי מקסיקני).
הוראות
ציוד מיוחד: בקבוק ספריי למיץ תפוחים
מערבבים את כל התבלינים בקערה, מערבבים היטב. ללטף את התבלין לשפשף על הבשר, וודא עונת בכבדות על פני השטח כולו. לכסות או לעטוף את החזיר ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר תוך מקבל את מעשן או גריל פחם למעלה. אל תשאיר בטמפרטורת החדר במשך יותר מ 1 שעה.
הגריל מוכן כאשר הפחם נשרף לאפר לבן. אם משתמשים בגריל במקום במעשן, מסדרים את הגחלים בצד 1 של הגריל, ומשאירים שטח גדול מספיק כדי שהחזיר יבשל בעקיפין ללא גחלים ישירות מתחת לבשר.
כאשר הגריל הגיע 200 עד 225 מעלות F, לפזר 1/4 של שבבי העץ על הגחלים, לסגור את הסורג, לשים את החזיר על הגריל ולסגור את המכסה.
לשמור על 200 עד 225 מעלות f טמפרטורת בישול בתוך הגריל, הוספת גחלים כל 2 שעות או לפי הצורך.
מוסיפים שבבי עץ ומרססים את החזיר במיץ תפוחים בכל פעם שמוסיפים גחלים חדשות. נסה לא להרים את המכסה של התנור בכל עת אחרת.
כאשר בשר החזיר מגיע לטמפרטורה פנימית של 165 עד 170 מעלות f על מדחום בשר לקרוא מיידית (לאחר כ 4 עד 5 שעות), להסיר אותו מן הגריל לעטוף כפול בנייר אלומיניום כדי לשמור על המיצים דולף החוצה. החזיר חוזר לגריל (או מעשן) החזיר סיים בישול כאשר הוא מתפרק בקלות ומגיע לטמפרטורה פנימית של 190 עד 195 מעלות F, על עוד 1 עד 2 שעות.
תן לנוח 1 שעה, ואז לפתוח את התחת חזיר ולמשוך את העצם. "משוך" את החזיר ביד, רטוש אותו וזורק כל חתיכות גדולות של שומן.
מגישים עם רוטב ברביקיו האהוב עליך.