חזיר, תרד, וריקוטה מניקוטי
חזיר, תרד, וריקוטה מניקוטי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1270 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 91 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך עגבניות סן מרזנו שזיפים, מלח כשר, גבינת ריקוטה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: תרד וריקוטה מניקוטי, Manicotti W / טורקיה, פטריות קרמיני & גבינת ריקוטה, ו מניקוטי תרד.
הוראות
מילוי: מעיל מחבת גדולה עם שמן זית, להוסיף את הבצל ולשים את המחבת על חום בינוני. מתבלים את הבצל במלח, לפי הטעם, ומוסיפים קמצוץ פתיתי פלפל אדום כתוש.
לטגן עד הבצל הם שקופים מאוד ארומטי, על 7 עד 8 דקות. מערבבים את השום ואת הטחון במשך 3 עד 4 דקות יותר.
מוסיפים את נקניק החזיר ומבשלים עד להשחמה יפה. מערבבים את התרד, מתבלים במלח, לפי הטעם, וטוענים עד שהתרד נבול, כ -2 עד 3 דקות.
הסר מהחום ולתת להתקרר. בקערה גדולה, מוסיפים את הריקוטה, 1 כוס של פרמזן מגורר, הביצים 1 כוס של בשמל ומערבבים לשלב.
מערבבים בתערובת נקניק מקורר לתוך תערובת ריקוטה. לטעום ולהתאים תיבול, במידת הצורך. כדי להרכיב את המניקוטי: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מכינים את תבנית האפייה על ידי מריחה שווה 1 כוס רוטב בשמל בתחתית 9 על ידי 13 אינץ ' אפייה. שים 2 כפות ערמות של המילוי על קרפ ממש מתחת לסימן באמצע הדרך. טופס המילוי לתוך יומן אפילו ולאחר מכן להפשיל את קרפ כדי לצרף את המילוי. חזור עם המילוי הנותרים קרפים. מסדרים את הקרפים בתבנית האפייה, מכרבלים את הקרפים יחד עד שהמנה מתמלאת. כפית את רוטב העגבניות על החלק העליון של הקרפים ולהפיץ את הכמל ב swath רחב באמצע.
מפזרים את 1/2 כוס Parmigiano הנותרים לכסות בנייר כסף.
אופים בתנור שחומם מראש עד מחומם דרך, כ -30 דקות.
הסר את רדיד ואופים עד העליון מתחיל חום קצת, על 5 עד 10 דקות.
מוציאים מהתנור ומגישים עם קצת גבינה נוספת. מאמא מיה! ;
מוסיפים את החמאה והבצל לסיר גדול על אש בינונית. מתבלים את הבצל במלח, לפי הטעם ומבשלים עד שהם הופכים שקופים ומאוד ארומטיים.
מוסיפים את הקמח ומבשלים עד שהקמח והחמאה מזכירים חול רטוב, כ-3 עד 4 דקות. בהדרגה, לטאטא בחלב עד incorporated.
מוסיפים את עלה המפרץ ואגוז מוסקט ומתבלים במלח, לפי הטעם. לאט להביא את תערובת חלב / קמח לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע חריכה על הקרקעית. הקפד כי החלב מגיע לרתיחה או הקמח לא לבשל החוצה ואתה תישאר עם תחושה עמילתית מאוד דוחה על הלשון שלך. לאחר הרוטב הגיע לרתיחה ועבה, להסיר אותו מהחום. זרוק את עלה המפרץ. מערבבים בפרמזן המגורר, לטעום ולהתאים תיבול, במידת הצורך. השתמש מיד או לקרר, מכוסה, עד מוכן להרכיב צלחת. קרמי! ;
מעיל סיר רוטב גדול עם שמן זית ולהוסיף את pancetta.
שים את הסיר מעל חום בינוני גבוה ומבשל את pancetta במשך 4 עד 5 דקות.
מוסיפים את הבצל, מתבלים בנדיבות עם מלח, לפי הטעם ומערבבים את המעיל עם שמן הזית. מבשלים את הבצלים במשך 6 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות. הבצל צריך להיות רך מאוד ארומטי אבל אין צבע.
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות. תעביר את העגבניות דרך טחנת האוכל. הקפד להעביר את כל עיסת דרך החורים משאיר רק את הגבעולים ואת הזרעים, הקפד לגרד את עיסת הנחה של תחתית טחנת המזון. זה כל עניין הכסף הגדול!
מוסיפים את העגבניות לסיר הרוטב ו -1 פחית מים (כ -2 עד 3 כוסות). מתבלים בנדיבות עם מלח וטועמים אותו!!!! עגבניות צורכות הרבה מלח. מתבלים בצעדי תינוק וטועמים כל צעד ושעל. מבשלים את הרוטב במשך 2 עד 3 שעות, ערבוב מדי פעם וטעימות לעתים קרובות. השתמש ברוטב מיד על פסטה או לכל צורך רוטב עגבניות אחר. רוטב זה יכול להיות מקורר ומאוחסן במקרר במשך כמה ימים או שזה יכול להיות קפוא. ;
הבלילה: בקערת ערבוב, להוסיף את הקמח והמלח ולעשות באר במרכז.
הוסף את הגגים, חלב, סודה קלאב ו3גוונים של חמאה מומלחת למרכז הבאר ולטפטף יחד עד רק בשילוב. התערובת צריכה להיות כמו בלילת פנקייק מאוד רופפת. אם התערובת היא קצת עבה, להקציף קצת יותר חלב.
תן לבלילה לשבת לפחות 30 דקות לפני השימוש. קרפים: להמיס על 1/2 כפית חמאה במחבת סאוט nonstick קטנה. החמאה צריכה מעיל התחתון של המחבת, אם יש הרבה עודף, לנגב אותו עם מגבת נייר. שמור את מגבת הנייר בהישג יד במקרה שאתה צריך את זה שוב (תרצה).
שים את המחבת על חום בינוני. למלא מצקת 2-אונקיה, כמעט עד למעלה, עם הבלילה ויוצקים אותו למחבת שחומם מראש, להטות ו מתגלגל במחבת, כפי שאתה מצקת את הבלילה, כדי לכסות באופן שווה את התחתונה. זה ייקח קצת תרגול, גם כאשר אתה יצרנית קרפ מנוסה הזוג הראשון תמיד מתבזבז. קבל את זה ולהמשיך הלאה. כאשר הקצוות של קרפ מתחילים להתרחק הקצוות של המחבת ואת התחתונה מתחילה חום קצת, להפוך את קרפ מעל ומבשלים אותו במשך כ 1 דקה בצד השני.
הסר את קרפ מהמחבת לצלחת ולתת מגניב. מחסנית קרפים כפי שהם מבושלים בין ריבועי נייר קלף. חזור על תהליך זה, עד שכל הבלילה משמשת, מנגב את המחבת עם מגבת נייר או נמס קצת יותר חמאה למחבת, לפי הצורך. יש! ;