קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות36
מגזין

חזרת ושום פריים ריב

חזרת ושום פריים ריב
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פריים צלע של חזרת ושום. מנה אחת מכילה 1308 קלוריות , 52 גרם חלבון ו -112 גרם שומן . מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 42% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, ראשונית וקטוגנית . אם יש לכם בהישג יד פרסניטר, מלח ופלפל ים, שמן זית ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותו. זה יהיה להיט באירוע יום האהבה שלך. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-35 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 71% . Prime Rib עם קרם חזרת , Prime Rib עם קרם חזרת ו- Prime Rib עם רוטב חזרת דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את בשר הבקר בתבנית צלייה גדולה עם צד העצם כלפי מטה. (הצלעות פועלות כמדף צלייה טבעי.) בקערה קטנה מועכים יחד את השום, החזרת, המלח, הפלפל ושמן הזית כדי ליצור עיסה. עסו את המשחה בנדיבות על כל הצלי. מפזרים את הירקות והשום החצוי סביב הבשר ומטפטפים אותם ב-2 ספירות שמן.
מרכיבים שתצטרך
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הכניסו את התבנית לתנור וצלו את בשר הבקר במשך כ-1 1/2 עד 2 שעות עבור מדיום-רייר (או כ-20 דקות לכל קילוגרם). בדקו את הטמפרטורה הפנימית של הצלי במספר מקומות בעזרת מדחום לקריאה מיידית; זה צריך לרשום 125 מעלות F. עבור מדיום-ריר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מוציאים את הבשר לקרש גילוף ונותנים לו לנוח 20 דקות. הטמפרטורה הפנימית של הבשר תמשיך לעלות בכ-10 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
מוציאים את הירקות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6
יוצקים את מיצי המחבת למפריד שומן או קערה קטנה ומניחים בצד כדי לאפשר לשומן ולמיץ הבקר להיפרד.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
יוצקים וזורקים את השומן. תשתמשו במיצי הבקר הטעימים עבור הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
8
מניחים מחבת נקייה על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
9
מוסיפים את החמאה וזילוף שמן של 2 ספירות. כשהחמאה מתחילה להקציף. מוסיפים את הפטריות והתימין; ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים הכל יחד במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
10
הוסף את היין האדום, תוך ערבוב כדי לגרד את כל החלקים התקועים; לאחר מכן מבשלים ומערבבים כדי לאדות את האלכוהול. כשהיין כמעט נגמר, מוסיפים את מיצי הבקר השמורים.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
אלכוהולאלכוהול
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
11
תנו לנוזל להתבשל ואז הורידו אותו מהאש. מערבבים פנימה את השמנת והעירית, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פריים ריב בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, נתחי בקר רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Argyle Reserve Pinot Noir. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-30 דולר.
ארגייל רזרב פינו נואר
ארגייל רזרב פינו נואר
עמק ווילמט ידוע בעיקר בזכות הפינו נואר העשיר שלהם וזה אחד הגדולים והעשירים אי פעם מארגייל! קח את הצבע והריח של ורד גיני, הוסיפו ניחוחות פירות של דובדבן שחור ופרי מריון עם ניחוחות תבלינים של אדמה הפכה וקקאו כהה ואתם רק מתחילים להתקרב למורכבות של היין הזה. "בשל ונדיב, עם גוונים ייחודיים של סגול ועלי כותרת של ורד לטעמי הדובדבן והתבלינים, משתהה במרקם משובח. צריך זמן להתמקם. עשרים אחוז מהיין יבוקבק מתחת למכסה הברגה. היין שבוקבק מתחת למכסה הברגה קיבל ציון 92 נקודות. הטוב ביותר מ-2007 עד 2012."-Wine Spectator