קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות15
ציון בריאות3
מגזין

חטיף קוקוס ושוקולד צ'יפס

חטיף קוקוס ושוקולד צ'יפס
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. אם יש לכם חלב מרוכז, בייקון, שעועית וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו שוקולד צ'יפס קוקוס דולצ' ה, עוגיות שוקולד צ'יפס חמאה חום, ו קלויים קוקוס אפרסק ברים Streusel עם Dulce de Leche {gf} (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
קו 9-by-13 אינץ תבנית אפייה מתכת עם נייר קלף, משאיר עד 1 אינץ ' של overhang. לרסס את הנייר עם תרסיס שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
בסיר בינוני, לבשל את החמאה על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד ריחני משחימים, כ 4 דקות. לגרד את החמאה לתוך קערה גדולה להקפיא רק עד מוצק, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
באמצעות מערבל חשמלי כף יד, לנצח את הסוכר, זרעי וניל חלמון ביצה לתוך החמאה במהירות בינונית עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
מוסיפים את הקמח והמלח ומכים עד ליצירת פירורים רטובים. לחץ על הפירורים לתוך תבנית אפייה מוכן ואופים בשליש התחתון של התנור במשך כ 25 דקות, עד הקרום מוגדר משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בינתיים, למחוק את הקערה נהג לעשות את הקרום. במחבת בינונית, לבשל את הבייקון על חום גבוה בינוני עד השחמה פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
לנקז את הבייקון על מגבות נייר ולתת מגניב. בקערה, לזרוק את הקוקוס עם שבבי שוקולד, שקדים ובייקון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
בקערה אחרת, לטאטא את dulce de leche עם חלב מרוכז; יוצקים שני שלישים ממנו בקרום. לחץ קלות על תערובת קוקוס בייקון מעל dulce de leche.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
Dulce De LecheDulce De Leche
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
טפטף את התערובת דולצ ' ה דה leche הנותרים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
Dulce De LecheDulce De Leche
10
אופים את הסורגים במשך 35 עד 40 דקות, עד השחמה קלה על גבי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
להעביר את המחבת למתלה ולתת את הסורגים להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לקרר עד המשרד, על 1 שעה. בזהירות להסיר את הסורגים מן המחבת לקלף את הנייר.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
חותכים לסורגים ומגישים.