קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

חטיפי גרנולה שוקולד וחמאה

חטיפי גרנולה שוקולד וחמאה
שוקולד וצ'יפס חמאה חטיפי גרנולה עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 201 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. לך לחנות ותביא פקאן, חמאה, סירופ מייפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו חטיפי עוגת גבינה שוקולד עם שבבי חמאה וקרום בראוני פריכים {מוארים}, חטיפי גרנולה תוצרת בית: פצפוצי שוקולד ואגוזים, ו חטיפי גרנולה תוצרת בית עם שקדים, פירות יבשים ושבבי שוקולד מריר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את הפקאן על תבנית אפייה גדולה וצולים את הפקאן במשך כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מוסיפים את הקוקוס לסדין האפייה וצולים יחד עם הפקאן עוד 4 דקות או עד שהקוקוס מתחיל להיות חום ופקאנים הופכים ארומטיים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מעבירים לקערת ערבוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
5
מוסיפים את שיבולת השועל ואת גרעיני החמניות לסדין אפייה וטוסט במשך כ 8 דקות, ערבוב כל 4 דקות, או רק עד שיבולת השועל מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניותגרעיני חמניות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
מוסיפים את שיבולת השועל הקלויה והזרעים לקערה עם האגוזים והקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים את פצפוצי האורז.להעלות את טמפרטורת התנור ל 450 מעלות F ו קו 9×13 מחבת מתכת אינץ ' עם רדיד nonstick.מערבבים את המלח, החמאה, סירופ תירס, סירופ מייפל וסוכר חום יחד בסיר. הפעל חום בינוני ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מניחים מדחום ממתקים בסיר ומאפשרים לתערובת לרתוח על חום בינוני, מבלי לערבב, עד שהתערובת מגיעה ל-248 מעלות f או "שלב כדור מוצק" על מדחום מטגנים עמוקים או ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
9
הסר מהחום במהירות לשפוך סירופ על מרכיבים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
10
מוסיפים את הוניל ומערבבים עד שמרכיבים יבשים נרטבים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
11
יוצקים לתוך המחבת. עם גיליון של רדיד nonstick, לחץ למטה שטוח.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מפזרים את השבבים על פני החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
13
שים את המחבת בתנור ואופים במשך 5 עד 6 דקות ב 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
הסר מהתנור. הם יהיו חמים, תוססים ורגשניים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
בואו מגניב במשך 8 עד 10 דקות. ציון הסורגים חצי לאורכו, ולאחר מכן לחתוך לרוחב לעשות 14 עד 16 ברים, תלוי כמה רזה אתה רוצה אותם. אל תיפרדו (הם יהיו רגשניים מדי, בכל מקרה).
16
בואו להתקרר עוד שעה או עד ברים הם טמפרטורת החדר. פרקו אותם ועטפו אותם בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו