חטיפי דובדבן משמש עם ציפוי קראמבל שיבולת שועל
משמש-ברים דובדבן עם ציפוי קראמבל שיבולת שועל יכול להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 50 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 146 קלוריות. אם יש לכם מלח, חלב מרוכז, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 18%. מתכונים דומים: ברים קראמבל דובדבן משמש, דובדבן שיבולת שועל להתפורר ברים, ו חטיפי חמאת קשיו ללא קמח עם ציפוי קראמבל.
הוראות
כוונן את מתלה התנור למצב התחתון-אמצעי; מחממים תנור ל 325 מעלות. ריססו תבנית אפייה של פיירקס בגודל 13 על 9 אינץ ' עם תרסיס לבישול ירקות. הניחו בצד.
בקערה בינונית מערבבים קמח, שיבולת שועל, סוכר חום ומלח. מערבבים פנימה חמאה בעזרת מזלג עד לקבלת תערובת טובה ונוצרו גושים.
מורחים 1 1/2 כוסות ארוזות של תערובת שיבולת שועל על תחתית התבנית, לוחצים ליצירת קרום דק.
מערבבים קוקוס, שקדים, דובדבנים, משמשים וחלב בקערה גדולה.
יוצקים מעל קרום, בעזרת מרית גומי לפיזור אחיד ולחץ כלפי מטה.
מפזרים את תערובת שיבולת השועל שנותרה על מילוי פירות יבשים.
אופים עד להזהבה קלה, כ-30 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר. (אתה יכול לכסות ולאחסן בטמפרטורת חדר עד 2 ימים.)
להגשה חותכים לריבועים נדיבים בגודל 1 1/2 אינץ'.