קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות64
ציון בריאות0
מגזין

חטיפי עוגת גבינה עם שוקולד

חטיפי עוגת גבינה עם שוקולד
מנה אחת מכילה 58 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-64 מנות. אם יש לך קמח שקדים, מלח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-10 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: חטיפי עוגת גבינה בטעם שוקולד-פטל, עוגת גבינה בטעם פטל עם שוקולד, ו חטיפי עוגת גבינה עם שוקולד לבן.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
חותכים פיסת נייר קלף באורך 22 אינץ 'ומקפלים את הקצוות כך שהוא מודד ברוחב 8 אינץ'; מניחים אותו בצד. מעיל 8-by-8-אינץ מתכת תבנית אפייה עם חמאה קו אותו עם תפר קלף למטה (2 הקצוות הארוכים ייתלו על הקצוות). הקפד להתאים את הקלף בצורה חלקה ככל האפשר לתוך המחבת, הקפאה בנוחות אותו לתוך הפינות. תניח את המחבת בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
מניחים את הקמח, 1/4 כוס הסוכר, ואת קמח שקדים או ארוחה בקערה של מערבל עמדה מצויד מצורף ההנעה ומערבבים על מהירות נמוכה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את החמאה הנמדדת ומערבבים עד בשילוב ומתפורר, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
להעביר את התערובת למחבת מוכנה, באמצעות החלק התחתון של כוס מדידה טבול בקמח, לחץ אותו בחוזקה ובאופן שווה לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים עד הקרום הוא זהוב סביב הקצוות וקפיצים בחזרה בעדינות למגע, על 20 דקות. בינתיים, להפוך את ציפוי עוגת הגבינה שוקולד.לשטוף ולייבש את הקערה ואת ההנעה של מערבל דוכן.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מניחים את גבינת שמנת בקערה, באמצעות מצורף ההנעה, להכות אותו במהירות נמוכה עד חלקה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מוסיפים את 2/3 כוס הסוכר הנותרת, שוקולד נמס, ביצים, תמצית וניל או שקדים, ומלח ומכים עד בשילוב וחלק, עוצרים לגרד את הקערה ולחתור עם מרית גומי פעם אחת, על 1 דקה בסך הכל.להחזיר את המיקסר למהירות נמוכה, לאט להוסיף את הקרם, ומערבבים עד כמעט בשילוב לחלוטין. להגדיל את המהירות בינוני נמוך ומערבבים עד משולב היטב וחלק, על 1 דקה; להפריש.כאשר הקרום מוכן, להסיר את המחבת מהתנור כדי מתלה חוט.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
יוצקים את תערובת עוגת הגבינה שוקולד על הקרום (אין צורך הקרום כדי להיות מגניב) להחליק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
10
אופים עד העליון הוא רק להגדיר, על 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
11
להעביר את מתלה החוט ולתת לשבת בטמפרטורת החדר עד מקורר לחלוטין, על 2 שעות. (בשלב זה אתה יכול לחתוך ולהגיש את הסורגים, אבל אנחנו ממליצים לתת להם להתקרר ביסודיות במקרר, על 2 שעות יותר, לפני חיתוך והגשה.) מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר עד למועד ההגשה, עד 3 days.To הסירו את חטיפי עוגת הגבינה מהמחבת, אחזו בקלף התלוי על הקצוות ושלפו אותו מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
העברה ללוח חיתוך, להחליק החוצה ולהשליך את הקלף, ו, באמצעות סכין ארוכה, לחתוך 64 (1 אינץ') חתיכות, מנגב את הסכין נקי בין פרוסות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד