חטיפי עוגת גבינה עם שוקולד
מנה אחת מכילה 58 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-64 מנות. אם יש לך קמח שקדים, מלח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-10 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: חטיפי עוגת גבינה בטעם שוקולד-פטל, עוגת גבינה בטעם פטל עם שוקולד, ו חטיפי עוגת גבינה עם שוקולד לבן.
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
חותכים פיסת נייר קלף באורך 22 אינץ 'ומקפלים את הקצוות כך שהוא מודד ברוחב 8 אינץ'; מניחים אותו בצד. מעיל 8-by-8-אינץ מתכת תבנית אפייה עם חמאה קו אותו עם תפר קלף למטה (2 הקצוות הארוכים ייתלו על הקצוות). הקפד להתאים את הקלף בצורה חלקה ככל האפשר לתוך המחבת, הקפאה בנוחות אותו לתוך הפינות. תניח את המחבת בצד.
מניחים את הקמח, 1/4 כוס הסוכר, ואת קמח שקדים או ארוחה בקערה של מערבל עמדה מצויד מצורף ההנעה ומערבבים על מהירות נמוכה עד בשילוב.
מוסיפים את החמאה הנמדדת ומערבבים עד בשילוב ומתפורר, כ 2 דקות.
להעביר את התערובת למחבת מוכנה, באמצעות החלק התחתון של כוס מדידה טבול בקמח, לחץ אותו בחוזקה ובאופן שווה לתוך המחבת.
אופים עד הקרום הוא זהוב סביב הקצוות וקפיצים בחזרה בעדינות למגע, על 20 דקות. בינתיים, להפוך את ציפוי עוגת הגבינה שוקולד.לשטוף ולייבש את הקערה ואת ההנעה של מערבל דוכן.
מניחים את גבינת שמנת בקערה, באמצעות מצורף ההנעה, להכות אותו במהירות נמוכה עד חלקה, על 1 דקה.
מוסיפים את 2/3 כוס הסוכר הנותרת, שוקולד נמס, ביצים, תמצית וניל או שקדים, ומלח ומכים עד בשילוב וחלק, עוצרים לגרד את הקערה ולחתור עם מרית גומי פעם אחת, על 1 דקה בסך הכל.להחזיר את המיקסר למהירות נמוכה, לאט להוסיף את הקרם, ומערבבים עד כמעט בשילוב לחלוטין. להגדיל את המהירות בינוני נמוך ומערבבים עד משולב היטב וחלק, על 1 דקה; להפריש.כאשר הקרום מוכן, להסיר את המחבת מהתנור כדי מתלה חוט.
יוצקים את תערובת עוגת הגבינה שוקולד על הקרום (אין צורך הקרום כדי להיות מגניב) להחליק את החלק העליון.
אופים עד העליון הוא רק להגדיר, על 35 דקות.
להעביר את מתלה החוט ולתת לשבת בטמפרטורת החדר עד מקורר לחלוטין, על 2 שעות. (בשלב זה אתה יכול לחתוך ולהגיש את הסורגים, אבל אנחנו ממליצים לתת להם להתקרר ביסודיות במקרר, על 2 שעות יותר, לפני חיתוך והגשה.) מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר עד למועד ההגשה, עד 3 days.To הסירו את חטיפי עוגת הגבינה מהמחבת, אחזו בקלף התלוי על הקצוות ושלפו אותו מהמחבת.
העברה ללוח חיתוך, להחליק החוצה ולהשליך את הקלף, ו, באמצעות סכין ארוכה, לחתוך 64 (1 אינץ') חתיכות, מנגב את הסכין נקי בין פרוסות.