קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חמאה ואגסים אפויים

חמאה ואגסים אפויים
צריך מנה צמחונית בצד? אגסים אפויים חמאה יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. גשו לסופר וקנו וויסקי, סוכר חום זהוב, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 7%. מתכונים דומים: חמאה ואגסים אפויים, לבשל את הספר: פודינג חמאה עם אגסים מוקפצים, ו אגסים אפויים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. באמצעות מלון baller או כף קטנה, לגרוף את הליבה מכל חצי אגס. ממיסים חמאה במחבת גדולה חסינת קנה מידה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
מלוןמלון
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
להקציף בסוכר חום ומלח. סדר אגסים, לקצץ בצד למטה, במחבת בשכבה אחת. כפית קצת תערובת סוכר על אגסים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מניחים מחבת בתנור; אופים עד אגסים רכים, צולה פעם אחת עם סירופ, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להעביר אגסים, לחתוך את הצד, לקערה רדודה גדולה, משאיר סירופ במחבת.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מערבבים ויסקי ותמצית וניל לתוך סירופ. שימוש בכפפות תנור כסיוע, מקום מחבת חמה מעל חום בינוני גבוה (תערובת עשויה להצית). מבשלים עד הסירופ מופחת על ידי חצי, לטאטא לעתים קרובות, על 2 דקות. סירופ כף על אגסים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
ויסקי סקוטיויסקי סקוטי
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי