קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

חמאה קרמיקל פנה קוטה

חמאה קרמיקל פנה קוטה
חמאה Creamsicle Panna קוטה דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 526 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוזי טבור, גרגירי פלפל, גרגירי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: Buttermilk Panna Cotta, Buttermilk Panna Cotta, ו Buttermilk Panna Cotta.

הוראות

1
לקלף את ההתלהבות מ 1 של התפוזים ברצועות 1 אינץ ' רחב. בסיר קטן, לשלב את רצועות גרידה כתום עם סוכר, מים, עלי מפרץ ו peppercorns ומבשלים מעל חום מתון עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
יוצקים את התערובת לתוך קערה חסינת חום ולתת תלול במשך 2 שעות. מסננים את הסירופ.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בינתיים, בקערה קטנה, מפזרים 3/4 כפית של הג 'לטין מעל 1/4 כוס מיץ תפוזים ולתת לעמוד עד ג' לטין מתרכך, על 10 דקות. לגרד את הג ' לטין הכתום לתוך הסיר הקטן ולהגדיר על אש נמוכה, ערבוב, עד מותך. מערבבים את הנותרים 1/2 כוס מיץ תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לי דובדבניםג'לי דובדבנים
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
יוצקים את הג ' לטין הכתום לתוך כוסות יין או פרפה ומקררים עד שנקבע לחלוטין, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לי דובדבניםג'לי דובדבנים
5
בסיר הקטן, לשלב את הקרם עם 1/4 כוס סירופ סוכר.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מפזרים את הנותרים 1 1/2 כפיות של ג 'לטין על השמנת ולתת לעמוד עד ג' לטין מתרכך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
7
חום, ערבוב, רק עד נמס, ואז לשפוך את התערובת לתוך כוס מדידה כוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
8
מוסיפים את חלב החמאה ו 1/4 כוס הסירופ ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. יוצקים בעדינות את תערובת החמאה על ג ' לטין כתום בכל כוס ומקררים עד מאוד מוצק, לפחות 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לי דובדבניםג'לי דובדבנים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
9
עובד על קערה, לקלף את התפוזים עם סכין חדה, הסרת כל המעשר הלבן המר.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
חותכים בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים לתוך הקערה. מערבבים בכל סירופ סוכר כתום הנותרים ומקררים עד קוטה פאנה הוא מקורר. כפית את החלקים הכתומים לתוך המשקפיים ממש לפני ההגשה.הפוך קדימה: קומפוט פאנה וכתום יכול להיות בקירור בנפרד עד 2 ימים.הערות: מנה אחת: 242 קלוריות, 4.9 גרם שומן כולל, 3.0 גרם שומן רווי, 44 גרם פחמימות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים
סם גסם ג
CompoteCompote
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק) עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין