קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

חמאת תפוחים תוצרת בית

חמאת תפוחים תוצרת בית
אם יש לכם סיידר תפוחים, קינמון טחון, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סיידר תפוחים תוצרת בית וחמאת תפוחים, חמאת תפוחים תוצרת בית, ו חמאת תפוחים תוצרת בית.

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים בתנור הולנדי. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך 1 שעה או עד תפוחים הם מאוד רך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
מניחים מסננת בסדר רשת גדולה מעל קערה; כפית שליש תערובת תפוח לתוך המסננת. לחץ על התערובת דרך המסננת באמצעות גב כף או מצקת. זרוק את העיסה. חזור על הליך זה עם תערובת התפוח הנותרת.החזר את התערובת למחבת. לבשל, חשופה, מעל חום בינוני-נמוך 15 דקות או עד עבה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'