קושיקשה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

חמוציות ברנדי

חמוציות ברנדי
חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. גשו לסופר וקנו חמוציות, סוכר, ברנדי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: בורבון כתום חמוציות עם חמוציות חמוציות, גליטת אגסים של אור בישול עם חמוציות וצימוקים Brandied, ו אגסים מנופחים.

הוראות

1
מיון ולהשליך חמוציות רעות: מחממים תנור ל 325 ° F. למיין דרך חמוציות ולהשליך כל כי הם רכים או רקובים.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מערבבים חמוציות, סוכר, ברנדי, וגלידת תפוזים בתבנית אפייה 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
1
אופים ב 325°f נחשף, עד רוב הנוזל התאדה, 1 עד 1 1/4 שעות, ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
להירגע עד שבוע אחד.