מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 25 דקות. אם יש לכם שומשום, ג'ינג'ר, חומץ אורז וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 91%. נסו עוף סצ'ואן מוקפץ, סטייק שומשום מוקפץ, ו מוקפץ עוף וברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את החצילים לאורכם 1/2 ואז פורסים לרוחב ל טריזים, ברוחב של לא יותר מ -1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
2
מחממים ווק או מחבת גדולה על להבה בינונית-גבוהה ומוסיפים את השמנים; הטה את התבנית לציפוי כל הצדדים. כשרואים עשן קל מוסיפים שכבת חצילים, מערבבים עד שהם צרובים ודביקים, כ -3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מוציאים את החציל לפלטה צדדית ומבשלים את החציל שנותר באותו אופן, מוסיפים עוד שמן, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
אחרי שכל החציל יוצא מהתבנית, מוסיפים את הבצל הירוק, הג ' ינג 'ר, השום והצ' ילה; מערבבים דקה עד שהם ריחניים.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
אורזו או פסטה בצורת אורז
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את המרק. בקערה קטנה מערבבים את רוטב הסויה, החומץ, הסוכר ועמילן התירס עד להמסת הסוכר ועמילן התירס.