חציל פרמז'ן
חציל המתכון Parmigianan מוכן בערך 20 דקות. והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וקמאיות ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 148 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עגבניות שזיף, פרמזן, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו חציל פרמז'ן בלי פרמז' ן!, חציל פרמז'ן, ו חציל פרמז'ן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F.
חותכים את החצילים לשניים לגרוף את הבשר. הניחו חצאי חצילים בצד.
חותכים בשר לקוביות בגודל ביס. קוצצים את העגבניות וחותכים את השום.
במחבת סאוט גדולה, מחממים את השמן ומוסיפים את השום. כאשר השום הוא חום זהוב, מוסיפים את החצילים הקצוצים ו לטגן במשך 3 דקות.
הסר את החצילים ומניח בקערה גדולה. לקערה, מוסיפים את העגבניות לא מבושלות וצלפים.
בתבנית אפייה, מניחים את חצאי החצילים השמורים וממלאים בתערובת החצילים / העגבניות.
מניחים צלחת אפייה בתנור ומבשלים 10 דקות.
הסר מהתנור ומקשט עם בזיליקום טרי.