טאלג'יו הכמהין ופיצת פטריות
טלג'יו עם פטריות הכמהין ופיצת פטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 631 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לך לחנות ותביא פונטינה, פטריות, שמן כמהין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פטריות כמהין ופיצת גבינת עיזים, קישואים, פטריות וטלג'יו טארט, ו תפוחי אדמה פעמיים אפויים פטריות-Taleggio (מתכונים דומים).
הוראות
שים תבנית אפייה כבדה גדולה (17 על 14 אינץ') על המדף הנמוך ביותר של התנור, ולאחר מכן מחממים תנור ל 260°.
למתוח את הבצק על משטח מקומח קלות, מושך בפינות כדי ליצור בערך 16 על ידי 13 אינץ מלבן.
העברה למגש מרופד בנייר קלף. מעט בצק זין בכל רחבי עם מזלג.
שקופית בצק (עדיין על קלף) על תבנית אפייה חמה.
אופים עד העליון הוא נפוח וזהב חיוור במדבקות, 6 עד 10 דקות.
הסר מהתנור; לדקור כל בועות גדולות עם מזלג ו flatten. מפזרים פטריות מעל קרום, ואז מתבלים במלח ופלפל ומניחים גבינה על גבי.
אופים פיצה עד קצה הקרום הוא זהב עמוק גבינה מבעבעת וזהב טלאים, 8 עד 10 דקות.
טפטוף עם שמן כמהין (אם משתמשים) ועונה עם פלפל.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון