קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות3
ציון בריאות37
מגזין

טאקו בשר דה Lengua (טאקו לשון בשר)

טאקו בשר דה Lengua (טאקו לשון בשר)
טאקו בקר דה Lengua (טאקו לשון בשר) נטול גלוטן,, חלב חינם, ו דל פחמימות, ומספק כ 3 מנות. מנה זו מכילה סביב 82 גרם חלבון 101 גרם של שומן, וסך הכל 1361 קלוריות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 1000 אוהדים. אם יש לך עלי דפנה, בצל, שיני מ 1 ראש שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית מקסיקנית. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. - שזה לא ניתן לאילתור. טאקו לשון בשר טעים, טאקו לשון של בשר מטוגן ביין אדום, ו טאקו בשר בקר עם רוטב אבוקדו (טאקו דה קרנה קון סלסה דה Aguacate) דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מבשלים את הלשון: למלא סיר גדול (12 ליטר אם יש לך אחד) שני שלישים מלאים במים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הלשון, בצל, שיני שום כתושות, עלי דפנה, פלפל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה, לכסות, ומבשלים 3 שעות, עד הלשון רכה למגע ורך.
4
הסר את העור כמו כיסוי: 
5
הסר את הלשון מהמים ולתת מגניב במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
6
שימו לב לכיסוי דמוי העור הבהיר על רוב הלשון. באמצעות האצבעות שלך, ו / או סכין קטנה חדה, להסיר כיסוי זה ולהשליך.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
שימו לב לחלקת הבשר המחוספסת שבה הלשון היתה נצמדת לתחתית הפה. ארתורו מסיר את הטלאי הזה (כפי שעושה אמו כאשר היא מכינה את הלשון) כי זה קצת מחוספס. זה אכיל בצורה מושלמת אם כי, אז לשמור אותו מצורף אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
8
חותכים ומטגנים את הלשון: פורסים את הלשון בפרוסות 1/4 אינץ'. (אם אתה לא מכין את כל הלשון לטאקו, אתה יכול להחזיר כל לשון שאתה לא חותך למי הבישול להשרות.)
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
9
מחממים מעט שמן במחבת על בינוני גבוה ומטגנים את הפרוסות משני הצדדים עד שהם משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
הסר מן המחבת לחתוך תחילה לרצועות, ואז לרוחב שוב, כך שאתה בסופו של דבר עם קוביות קטנות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
להרכיב את הטאקו: לרכך טורטיות או על ידי בישול על התנור-העליון עד כיסי האוויר מופיעים בהם, או במיקרוגל (כ -10 שניות טורטייה).
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
3
מניחים כפית גדולה של בשר במרכז טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
מוסיפים כפית של סלסה ורדה וכמה אבוקדו קצוץ, בצל וכוסברה טרייה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מקשטים עם פרוסות צנון.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי לטאקו. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."