טאקו דגים בסגנון סן דייגו
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? טאקו דגים בסגנון סן דייגו יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 528 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצה, קורנפלור, כרוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. 33 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. עם כפית ציון של 84% המנה הזאת מעולה. נסו טאקו דגים בסגנון סן דייגו, טאקו דגים בסגנון סן דייגו, ו באחה מטוגן טאקו דגים, סן דייגו גולשים תענוג! (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 170 (או ההגדרה הנמוכה ביותר על התנור שלך).
מערבבים קמח, קורנפלור, אבקת אפייה ומלח בקערה גדולה. בקערה נפרדת, לטאטא ביצה ולאחר מכן לטאטא בבירה.
מוסיפים את תערובת הבירה לתערובת הקמח.
חום על 1 ליטר (3-4 אינץ') של שמן קנולה ל 375 מעלות (השתמש ממתק או טיגון מדחום) בסיר בישול כבד. לדלות כל פיסת דגים בקמח ולאחר מכן לטבול בבלילת בירה. בעדינות טיפה לתוך השמן החם ומבשלים כ 7-8 דקות או עד הציפוי הוא חום זהוב כהה חתיכת מבחן פתיתים בקלות עם מזלג.
הסר מן השמן ולנקז על צלחת נייר מצופה מגבת; מקל את הצלחת בתנור שחומם מראש כדי להתחמם בזמן שאתה מבשל טורטיות שלך.
מניחים טורטיות, 1-2 בכל פעם, בשמן החם ומבשלים 1-2 דקות או עד שהם מתחילים לקבל פריך אבל הם עדיין bendable.
הסר מן השמן לנקז על מגבת נייר. להרכיב כל טאקו עם חתיכת דגים, כרוב מגורר, פיקו דה גאלו, גבינת Cotija מתפוררת (או Queso פרסקו), ו טפטוף של החווה סיד כוסברה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.