טאקו דגים פריך Panko
המתכון פריך טאקו דגים Panko יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 30 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 252 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך טורטיות תירס, שמנת, שמן זרעי ענבים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו דג פנקו פריך עם רוטב שומשום כתום, דג פנקו פריך עם רוטב שומשום כתום, ו טאקו דגים פריכים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את פילה דגים לחתיכות כי הם בערך 2 אינץ 'ארוך ו 1 אינץ' רחב.הפוך ציפוי Panko הפריך של טורי. בקערת ערבוב בינונית, לטאטא יחד את הבירה או סודה, קמח, קורנפלור, מלח, אבקת שום ופלפל קאיין. שים לב כי הבירה תהיה קשה למדוד בשל קצף; youlll צריך לפחות 1 1/2 כוסות בירה כדי להפוך את הבלילה. הבלילה צריכה להיות עבה כמו בלילת פנקייק, אבל אם היא נראית clumpy או עבה מדי להוסיף יותר בירה, סודה או מים עד התערובת היא רזה מספיק לטבילה.
יוצקים את פירורי לחם panko לקערה אחרת. יש צלחת ריקה בהישג יד עבור הדגים בפירורי לחם.לטבול כל פיסת דגים לתוך הבלילה. כאשר אתה מושך את הדג מתוך הבלילה, לתת הבלילה העודפת לרוץ בחזרה לתוך הקערה. לאחר טבילה בבלילה, מגלגלים בעדינות כל חתיכה בפירורי פאנקו למעיל. השארת הבלילה יותר מדי על הדגים תוביל לגושים, כדי לוודא שהדגים שלך מצופה רק קלות עם הבלילה לפני breading. השתמש ביד אחת לטבילה רטובה והשני יבש, אחרת אתה תהיה בסופו של דבר עם הרבה גושים במרכיבים ציפוי יבש.
מניחים את הדגים בפירורי לחם על הצלחת הריקה.כאשר הדג שלך הוא בפירורי לחם, חום 1/2 אינץ ' של שמן בישול במחבת מעל בינוני גבוה. מטגנים את חתיכות הדגים בפירורי לחם בקבוצות של
אם השמן הוא בטמפרטורה הנכונה, זה צריך בועה ו splatters evenlyno לרחוש או popping. להפוך את הדגים כאשר הם הופכים חום זהוב כהה. זה ייקח 2-3 דקות לכל צד לדגים להפוך לזהב ופריך. בעוד צ ' יפס דגים, לטאטא יחד מרכיבים הרוטב שלך. שמור את הרוטב.
מניחים חתיכות דגים מטוגנים על מתלה תיל לנקז, אם יש לך אחד. זה ישמור על הדגים פריך ככל האפשר. השתמש מגבות נייר כדי לתפוס את טיפות השמן מתחת למדף. אם אין לך מתלה תיל, אתה יכול לנקז את חתיכות דגים על שכבה כפולה של מגבות נייר.כאשר כל חתיכות הדגים מטוגנות, להרכיב טאקו שלך.
מחממים את טורטיות התירס במחבת עד שהם הופכים חמים, ריחניים וגמישים.
מניחים 2 חתיכות של דגים מטוגנים בכל טאקו. למעלה עם קצת חסה קרועה, כמה עגבניות חתוכות לקוביות, 2 פרוסות אבוקדו, ו 1 כף של רוטב שמנת חמוצה.
מגישים חמים עם טריזי ליים טריים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.