טאקו דג אמנון תוצרת בית יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 6 . במנה עיקרית זו יש 223 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 3g של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך כמון טחון, אבקת בצל, ארבע גבינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו טאקו דגים TILAPIA (טאקו דה טילפיה), טאקו דג אמנון, ו טאקו דג אמנון מושחר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-375-אף.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים פירורי לחם ותבלינים; מערבבים בגבינה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
למרקם חלק וניתן למריחה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3
להרטיב דגים עם מים; מעיל עם תערובת גבינה, תערובת גבינה לחיצה קלה על שני הצדדים של דגים.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ממתק תמנון בריט
4
מניחים על תבנית אפייה מרוסס עם ספריי בישול; העליון עם כל תערובת גבינה נותרת.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
אופים 12 עד 15 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג. בינתיים, לשלב כרוב וסלסה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
Dientes De Ajo
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
חותכים דגים לשניים; מניחים על טורטיות. למעלה עם תערובת כרוב. מתקפל לחצי.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.