טאקו לחי בקר
מתכון טאקו לחי בשר מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן וללא לקטוז אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 353 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם, מלח ופלפל, מיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו לחי בקר ועוגת Stout עם מאפה סטילטון, קונפי בשר בקר עם לפת מקורמלת, ו לחי בקר צלויה, ריזוטו שעורה פנינה, בצל מלט ורוטב שיכר (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לשלב את כל החומרים מי מלח. להביא את המלח לרתיחה, ואז להסיר מהחום ולתת לו להתקרר.
מוסיפים את לחיי הבשר למלח המקורר (אם מוסיפים את הבשר למלח החם, הבשר יתבשל במקום במרינדה).
מניחים את הסיר במקרר שלך ומשרים את לחיי הבשר, חשופות, במי מלח בן לילה.
למחרת בבוקר, להגדיר את הלחיים בשר (עדיין במי מלח) על חום גבוה ולהביא לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה ומבשל, חשוף, עד הלחיים בשר רך, על 1 שעה.
הסר את לחיי הבשר מן הסיר, להשליך את המלח, ולתת להם להתקרר. לאחר הלחיים התקררו, בערך לקצוץ אותם לחתיכות קטנות.
מערבבים את כל החומרים לסלסה בבלנדר או מעבד מזון ומחית.
מחממים את השמן על מחבת או במחבת ומבשלים את הטורטיות מעל חום בינוני במשך 30 שניות כדי להתפזר, ואז להעיף.
הסר את הטורטיות ולהוסיף את לחיי הבשר למחבת או מחבת, בישול במשך כ 2 דקות, עד הבשר הוא caramelized. מתבלים במלח ופלפל.
כדי להביא את הכל יחד, מחסנית 2 טורטיות על צלחת העליון עם לחיי בשר. סלסה כפית על כל הבשר.
קולינס או מאמזון. /nRecipe from L. A. Son: My Life, My City, My Food, by Roy Choi, Copyright 2013, published by Anthony Bourdain / Ecco.