טאקוס סקאלופ צרוב כמון הוא מתכון מקסיקני שמגיש 4. מנה אחת מכילה 456 קלוריות , 25 גרם חלבון ו -14 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם אורז, מיץ ליים, כמון טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 57% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט סקאלופ צרוב , סקאלופ צרוב עם קרם אספרגוס ומרק אטריות תאילנדי צרוב סקאלופ .
הוראות
1
תחילה מכינים את גוואקמולי העגבניות, אורז כוסברה-ליים וסלסת מנגו ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגריל
כמו פפיטאס
3 כפות שמן צמחי
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
Dientes De Ajo
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
אפונה גויה®
2
הסר את הרצועה הקשוחה מהצד של כל סקאלופ וזורק. לייבש את הצדפות במגבת נייר כדי להסיר עודף לחות. מתבלים את שני הצדדים של כל צדפה במלח וכמון.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
3
במחבת ברזל יצוק גדולה, ממיסים חמאה על אש בינונית-גבוהה. הניחו למחבת להתחמם ככל האפשר מבלי לשרוף את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
צורבים את הצדפות, הופכים פעם אחת, עד להזהבה מכל צד, ורק מבושל, בערך 3-5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
5
מעבירים לצלחת ורבע.
6
להרכבה, קולים טורטיות תירס, אם רוצים, על להבה פתוחה רק עד שהן נחרכות מעט. ממלאים כל טורטייה ב-2 כפות אורז, 1 כף גוואקמולי, צדפה אחת צרובה ורבעית ומעליה סלסת מנגו. חזור על הפעולה עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירס
נקניקיות, בגריל
קציצות עוף צמחוניות קפואות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
Dientes De Ajo
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
אפונה גויה®
1
מערבבים את העגבניות, הכוסברה, האבוקדו, הבצל, הג'לפנו, השום, מיץ הליים, הכמון והמלח במעבד מזון או בבלנדר ומערבבים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
כמו פפיטאס
3 כפות שמן צמחי
1 כף חלפיניו, פרוס דק
1 פלפל ארבול מיובש
שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
בסיר קטן מביאים את האורז, הכוסברה, המרק, האורז ומיץ הליים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש לרתיחה, מכסים ומבשלים במשך 20 דקות, או עד שהאורז רך.
פינו נואר, שרדונה ושנין בלאן הם בחירה מצוינת עבור צדפות. שרדונה וצ'נין בלאן הם גפרורים נהדרים עבור צדפות בגריל או צרובות. אם הסקלופים שלך מתאימים לבייקון או בשר מרפא אחר, נסה פינו נואר מצונן קלות. אתה יכול לנסות את Bollinger Brut Special Cuvee. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-60 דולר לבקבוק.
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
צבע זהוב, ייחודי לזני ענבים שחורים. בועות עדינות מאוד. באף יש לו מורכבות ארומטית יפה, פרי בשל וניחוחות מתובלים, עם רמזים לתפוחים קלויים, לפתן תפוחים ואפרסקים. בחיך, יש שילוב עדין של מבנה, אורך וחיות. הבועות הן כמו קטיפה. טעמים של אגסים, בריוש וניחוחות חריפים, תווים של אגוזי מלך טריים. שילוב עם כל הדגים, במיוחד סושי וסשימי, רכיכות כמו שרימפס, סרטנים, סרטנים ולובסטר בגריל, עופות ובשר לבן, קשיו, פרמזן או פרושוטו.