טאקו עוף (טאקו דה פולו)
אם יש לכם עוף, queso פרסקו, אבקת צ'יליוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: טאקו עוף פריך (טאקו דה פולו), Bite-Size Chipotle Chicken Soft Taco (tinga de pollo), ו אננס דאק Bulgogi טאקו (קוריאני אננס פיקנטי אננס BBQ עוף טאקו).
הוראות
תחרה את המניה עוף במחבת רוטב, להוסיף את רסק עגבניות, כמון, אבקת צ ' ילי, אורגנו. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני ולהוסיף את העוף מגורר. העונה עם מלח ופלפל, לבשל במשך כ 3 עד 5 דקות.לאכול את הטורטיות על מחבת nonstick, ואז לעטוף אותם בנייר אלומיניום כדי לשמור אותם חמים.o להרכיב: מורחים טורטייה אחת עם שמנת חמוצה, ואז העליון עם עוף, סלסה tomatillo, אבוקדו ופרסקו queso. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים עם לימון בצד. חזור על התהליך עם טורטיות הנותרים או פשוט לתת לכל אדם להרכיב טאקו משלהם.