זה הוא די זול מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, טורטיות, גבינת cotija, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. מתכונים דומים: עוף צ'ילי עם אפונה שחורה, עוף פרמזן אפוי עם אפונה שחורה, ו מרק ירקות בסתיו עם אפונה שחור עיניים ועוף בגריל.
הוראות
1
מניחים אפונה או שעועית בסיר בינוני עם 3 כוסות מים פתיתי צ ' ילי; מביאים לרתיחה, להפחית חום ומבשלים 10 דקות, או עד שעועית מכרז.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
תוספות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום, וקריר מעט, שמירה על נוזל בישול.
3
מניחים תערובת שעועית בבלנדר; דופק עד שעועית נמחצים אבל לא מחית. מערבבים בכמון ו 1 כפית אורגנו.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.