קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארטלטים שוקולד

טארטלטים שוקולד
טארטלטים שוקולד דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. זה הר ד ' אובר יש 782 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 10 אוהדים. אם יש לכם מלח, שוקולד חצי מתוק, שמנת כבדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו טארטלטים של גנאש שוקולד, טארטלטים של אגס שוקולד, ו קנטאקי שוקולד אגוזים טארטלטים (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 5 מחבתות טארטלט
3
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. ריסוס 5 (4 1/2 אינץ') מחבתות טארטלט עם ספריי ללא מקל.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מחלקים את בצק העוגיות ל -5 כדורים בגודל שווה. לחץ על כל כדור בצק לתוך מחבתות הטארטלט; וודא שהוא מכסה את הצדדים והתחתונים.
מרכיבים שתצטרך
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות (למשיכה וקילוף)24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות (למשיכה וקילוף)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
5
שים את המחבתות על דף עוגיות ואופים עד להזהבה, בערך 15 עד 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מוציאים את המחבתות מהתנור ומניחים להתקרר לחלוטין. מכבים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מכניסים את השוקולד הקצוץ לקערה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים את השמנת הכבדה לסיר קטן על אש נמוכה. הביאו את השמנת לרתיחה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
9
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד. מערבבים או מקציפים את השוקולד והשמנת עד לקבלת תערובת חלקה ונמסה. מערבבים פנימה את סירופ התירס, הסוכר והמלח.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
מקציפים פנימה את הביצה הטרופה. מצקת את המילוי לקליפות הטארט המקוררות ואופה עד שהמילוי מוגדר והמשטח מבריק, בערך 15 עד18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טארט קונכיותטארט קונכיות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
מצקתמצקת
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
11
מוציאים את הטארטלטים מהתנור ומניחים להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
מקשטים בקצפת ושבבי שוקולד ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי