טארט אגס עלומה עם פיסטוקים מקורמלים
טארט אגס עלומה עם פיסטוקים מקורמלים עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 535 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, קצפת, לקלף מלימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו אגס עלומה ועוגת שקדים, אגס עלום ועוגת חמאה חומה, ו פירות חורף מקורמלים ממולאים גבינת ברי עם אגס של פינו (מתכונים דומים).
הוראות
טוחנים פיסטוקים דק ו 3 כפות סוכר במעבד.
העברת תערובת אגוז לסיר בינוני כבד; מוסיפים חלב ומביאים לרתיחה.
להקציף הנותרים 4 כפות סוכר, חלמונים, ו קורנפלור בקערה בינונית כדי להתמזג. בהדרגה להקציף תערובת חלב חם לתוך תערובת חלמון. להחזיר תערובת לאותו מחבת; להקציף כל הזמן על חום בינוני-גבוה עד תערובת רותחים ומתעבה, על 1 דקה.
להקציף חמאה לתוך קרם מאפה, 1 חתיכה בכל פעם.
העברת קרם בצק לקערה; הקש פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות. מערבבים בקרם. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור צונן.)
להביא יין, סוכר, קליפת תפוז, קליפת לימון לרתיחה בסיר גדול כבד, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
הוסף אגסים; להביא לרתיחה.
גזור נייר קלף כדי להתאים מחבת; לחץ על נייר על גבי אגסים. מחבת כיסוי חלקית; להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים בעדינות עד אגסים במכרז, מפנה מדי פעם, כ 30 דקות.
להעביר אגסים וציד של נוזלים לקערה בינונית. מגניב לטמפרטורת החדר. (אגסים ניתן להכין 2 ימים קדימה. מכסים ומקררים.)
גיליון אפייה מעוטר קו עם נייר קלף. מערבבים סוכר ו 2 כפות מים בסיר קטן כבד על אש בינונית נמוכה עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום ומרתיחים מבלי לערבב עד סירופ הופך צבע ענבר בינוני, מדי פעם צחצוח למטה הצדדים עם מברשת מאפה רטובה ומחבת מתערבלת. מיד מוסיפים פיסטוקים; מערבבים עד הקרמל הוא ענבר עמוק אגוזים מעילים. מיד להפיץ אגוזים על תבנית אפייה מוכנה, להפריד כל גושים. מגניב לגמרי. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.)
מחממים תנור ל 191°. חמאה 9 אינץ ' קוטר טארט פאן עם תחתית נשלפת. מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד.
מוסיפים חמאה וחותכים בפניות on / off עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
להוסיף חלמון ביצה להתמזג באמצעות / כיבוי פונה עד טופס גושים לחים. לחץ על הבצק על הצדדים התחתונים ומעלה של מחבת מוכן. להקפיא קרום 15 דקות.
אופים קרום עד חום זהוב, כ -20 דקות. מגניב לגמרי במחבת על מתלה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
הסר אגסים מ ציד בלתי חוקי נוזלי.
יוצקים את הנוזל הלא חוקי לסיר בינוני; להרתיח עד סירופ מצטמצם 1/2 כוס, על 10 דקות. סירופ יין צונן עד קר.
חותכים אגסים לאורך לשניים. לגרוף את ליבות ורידים במרכז; לחתוך את הגבעולים.
מניחים אגסים, בצד חתוך למטה, על שכבה עבה משולש של מגבות נייר. כיסוי עם שכבה עבה משולש של מגבות נייר. Pat אגסים יבשים, מגבות נייר שינוי לפי הצורך לספוג נוזל עודף.
חותכים כל חצי אגס lengthwise לתוך 4 כדי 6 פרוסות.
מורחים קרם בצק בקרום. סדר פרוסות אגס באופן דקורטיבי על גבי קרם מאפה, כיסוי לחלוטין. (ניתן להכין 2 שעות קדימה. כסה באופן רופף וצינה.)
פזר פיסטוקים מקורמלים מעל טארט.
חותכים טארט לתוך טריזים ומגישים עם סירופ יין.