קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט אפרסק עם בזיליקום וסקרפונה

טארט אפרסק עם בזיליקום וסקרפונה
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 615 קלוריות. אם $1.1 למנה נופל בתקציב שלך, טארט אפרסק עם בזיליקום Mascarpone עשוי להיות מצוין צמחוני מתכון לנסות. אם יש לכם בזיליקום chifponade, אפרסקים, גבינת מסקרפונהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו טארט אפרסק בזיגוג דבש עם קרם מסקרפונה, עוגת בזיליקום אפרסק, ו נקטרינה מסקרפונה טארט (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן מילוי: באמצעות מערבל יד או להקציף יחד את גבינת מסקרפונה, שמנת, ו- ¼ - סוכר כוס.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
מוסיף את השמנת קצת בכל פעם. אתה מחפש עקביות שמנת חמוצה, חלקה מאוד ללא גושים.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
1
לטאטא יחד את הקמח עם קמח התירס, ומלח גדול bowl.In קערה קטנה יותר לערבב חלמון ביצה, שמנת, ו vanilla.In קערה 3rd קרם החמאה ו ¼ כוס סוכר יחד באמצעות מיקסר חשמלי מצויד מצורף ההנעה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מערבבים אותם יחד במהירות בינונית עד שהם יוצרים משחה חיוורת ורכה, 2 עד 3 דקות.
3
מוסיפים את תערובת חלמון הביצה ומערבבים אותם יחד במהירות בינונית-נמוכה עד בשילוב טוב. עבודה 3 תוספות, להוסיף תערובת קמח לקערה עד רק בשילוב. אני מוצא את התוספות האלה יותר קל לעבוד עם שימוש בכף עץ כדי לא לערבב יותר מדי את הבצק.עבודה על חתיכת פלסטיק לעטוף צורה בצק לצורה מלבנית כי הוא בערך בגודל של פח הטארט שלך (13 3/4 על ידי 4 ¼ על ידי 1 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים פיסת פלסטיק נוספת על גבי ומגלגלים מעקה מתגלגל על גבי כדי ליצור חתיכת בצק שטוחה חלקה בעובי של רבע אינץ'. סגור את עטיפת הפלסטיק והעבר את הבצק למקרר. מקררים עד קור, כ -30 דקות, לפני השימוש.מחממים תנור ל 375 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הסר את הבצק מהמקרר וקלף את השכבה העליונה של ניילון נצמד. הפוך את הבצק לפח הטארט. זה לא משנה אם זה נשבר או לא מתאים באופן מושלם. כי אתה יכול ללחוץ על הבצק יחד ולסיים את העיצוב בפח טארט. הסוג עם תחתית נשלפת עובד הכי טוב.לקצץ קצוות של בצק סומק עם מחבת. להכניס למקרר עד המשרד, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
אופים כ 18 דקות עד זהב פריך.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.הפוך את האפרסקים: לקלף את האפרסקים. זה יכול להתבצע בקלות אם אתה מוחק את האפרסקים הראשונים. זה יהיה לשחרר את העור שלהם ואת המשימה היא לא כמעט מבולגן כמו שזה יהיה עם סכין.הכינו אמבט קרח בקערה גדולה מספיק לכל האפרסקים.עם סכין קילוף, קל להבקיע X על החלק התחתון של כל אפרסק. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. בזהירות טיפה את האפרסקים לתוך המים במשך 1 עד 2 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את האפרסקים לאמבט מים קרח כדי לעצור את הבישול. לאחר האפרסקים התקררו, העור צריך לקלף בקלות. ייתכן שיהיה עליך לקבל את זה התחיל עם סכין קילוף, אבל רוב העור ניתן להסיר עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
חותכים את האפרסקים לשניים ולהסיר את הבורות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
9
חותכים כל חצי לתוך 4 או 5 פלחי בגודל שווה.מערבבים יחד את פלחי האפרסק, הנותרים-כוס סוכר, 1 כף מים, ו- ¼ - בזיליקום כוס בסיר בגודל בינוני עם מכסה, המוגדר על חום בינוני. לבשל מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד האפרסקים התרככו, להיות צבע אחיד ושחרר המיצים שלהם, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
10
תן לאפרסקים להתקרר לגמרי בסירופ.במידת הצורך, ממש לפני הרכבת להסיר את האפרסקים באמצעות כפית מחוררת ולהמשיך לבשל את המיצים עד שהם התעבו לסירופ.להרכיב את הטארט: כף מסקרפונה מילוי לתוך פגז טארט. למעלה עם האפרסקים בצורה אטרקטיבית, כפית מיצים מעובים מעל.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
11
מקשטים עם גביעי בזיליקום נוספים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות