קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט אפרסק עם בזיליקום וסקרפונה

טארט אפרסק עם בזיליקום וסקרפונה
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 615 קלוריות. אם $1.1 למנה נופל בתקציב שלך, טארט אפרסק עם בזיליקום Mascarpone עשוי להיות מצוין צמחוני מתכון לנסות. אם יש לכם בזיליקום chifponade, אפרסקים, גבינת מסקרפונהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו טארט אפרסק בזיגוג דבש עם קרם מסקרפונה, עוגת בזיליקום אפרסק, ו נקטרינה מסקרפונה טארט (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן מילוי: באמצעות מערבל יד או להקציף יחד את גבינת מסקרפונה, שמנת, ו- ¼ - סוכר כוס.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
מוסיף את השמנת קצת בכל פעם. אתה מחפש עקביות שמנת חמוצה, חלקה מאוד ללא גושים.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1
לטאטא יחד את הקמח עם קמח התירס, ומלח גדול bowl.In קערה קטנה יותר לערבב חלמון ביצה, שמנת, ו vanilla.In קערה 3rd קרם החמאה ו ¼ כוס סוכר יחד באמצעות מיקסר חשמלי מצויד מצורף ההנעה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
כמו לינדט, לתלתלי שוקולדכמו לינדט, לתלתלי שוקולד
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים אותם יחד במהירות בינונית עד שהם יוצרים משחה חיוורת ורכה, 2 עד 3 דקות.
3
מוסיפים את תערובת חלמון הביצה ומערבבים אותם יחד במהירות בינונית-נמוכה עד בשילוב טוב. עבודה 3 תוספות, להוסיף תערובת קמח לקערה עד רק בשילוב. אני מוצא את התוספות האלה יותר קל לעבוד עם שימוש בכף עץ כדי לא לערבב יותר מדי את הבצק.עבודה על חתיכת פלסטיק לעטוף צורה בצק לצורה מלבנית כי הוא בערך בגודל של פח הטארט שלך (13 3/4 על ידי 4 ¼ על ידי 1 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
כמו לינדט, לתלתלי שוקולדכמו לינדט, לתלתלי שוקולד
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים פיסת פלסטיק נוספת על גבי ומגלגלים מעקה מתגלגל על גבי כדי ליצור חתיכת בצק שטוחה חלקה בעובי של רבע אינץ'. סגור את עטיפת הפלסטיק והעבר את הבצק למקרר. מקררים עד קור, כ -30 דקות, לפני השימוש.מחממים תנור ל 375 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר את הבצק מהמקרר וקלף את השכבה העליונה של ניילון נצמד. הפוך את הבצק לפח הטארט. זה לא משנה אם זה נשבר או לא מתאים באופן מושלם. כי אתה יכול ללחוץ על הבצק יחד ולסיים את העיצוב בפח טארט. הסוג עם תחתית נשלפת עובד הכי טוב.לקצץ קצוות של בצק סומק עם מחבת. להכניס למקרר עד המשרד, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
אופים כ 18 דקות עד זהב פריך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.הפוך את האפרסקים: לקלף את האפרסקים. זה יכול להתבצע בקלות אם אתה מוחק את האפרסקים הראשונים. זה יהיה לשחרר את העור שלהם ואת המשימה היא לא כמעט מבולגן כמו שזה יהיה עם סכין.הכינו אמבט קרח בקערה גדולה מספיק לכל האפרסקים.עם סכין קילוף, קל להבקיע X על החלק התחתון של כל אפרסק. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. בזהירות טיפה את האפרסקים לתוך המים במשך 1 עד 2 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את האפרסקים לאמבט מים קרח כדי לעצור את הבישול. לאחר האפרסקים התקררו, העור צריך לקלף בקלות. ייתכן שיהיה עליך לקבל את זה התחיל עם סכין קילוף, אבל רוב העור ניתן להסיר עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
8
חותכים את האפרסקים לשניים ולהסיר את הבורות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
9
חותכים כל חצי לתוך 4 או 5 פלחי בגודל שווה.מערבבים יחד את פלחי האפרסק, הנותרים-כוס סוכר, 1 כף מים, ו- ¼ - בזיליקום כוס בסיר בגודל בינוני עם מכסה, המוגדר על חום בינוני. לבשל מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד האפרסקים התרככו, להיות צבע אחיד ושחרר המיצים שלהם, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
10
תן לאפרסקים להתקרר לגמרי בסירופ.במידת הצורך, ממש לפני הרכבת להסיר את האפרסקים באמצעות כפית מחוררת ולהמשיך לבשל את המיצים עד שהם התעבו לסירופ.להרכיב את הטארט: כף מסקרפונה מילוי לתוך פגז טארט. למעלה עם האפרסקים בצורה אטרקטיבית, כפית מיצים מעובים מעל.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
11
מקשטים עם גביעי בזיליקום נוספים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות